2023. február 7.
//
Tódor névnap

A válogatott szombati veszprémi mérkőzése még zárt kapus lesz

A magyar férfi kézilabda-válogatott szombati mérkőzése még zárt kapus lesz, vagyis a horvátok elleni Eurokupa-összecsapást nézők nélkül rendezik meg Veszprémben.

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) pénteken közleményben jelezte, hogy a szurkolók fokozatos visszatérését támogatja és az új kormányrendelet hatályba lépésének várható napján - szombaton 14.10-től - Veszprémben sorra kerülő meccsig túl rövid az idő az előkészületekre.

A szombati veszprémi mérkőzésen még nem lehetnek nézők - Fotó: MKSZ (archív)A szombati veszprémi mérkőzésen még nem lehetnek nézők - Fotó: MKSZ (archív)

Az MKSZ ugyanakkor elkötelezett abban - olvasható a tájékoztatásban -, hogy a csapatok biztonságának megtartásával szurkolók részvétele mellett bonyolítsa le a női Magyar Kupa május 15-16-i veszprémi négyes döntőjét, valamint a május 29-30-i budapesti női Bajnokok Ligája Final Fourt. Egyúttal közölte, hogy hamarosan tájékoztatja a közvéleményt a két esemény látogathatóságának lehetőségeiről, utóbbi esemény kapcsán az Európai Kézilabda Szövetséggel is egyeztetéseket folytat.

vehir.hu
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
kézilabda Férfi kézilabda Eurokupa 6. 2021. május 1. 15:10 Veszprém Aréna Magyarország Horvátország 26-22
kézilabda Eurokupa 1. 2020. november 4. 18:15 Veszprém Aréna Magyarország Spanyolország 32-29