Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 1. Fülöp
Veszprém
17°C
2024. május 1. Fülöp
Veszprém
17°C

Dobogón végeztek a nemesvámosi lányok

2021. május 24. 16:34
A felnőtt női kézilabda NB II Dél-nyugati csoportjában dobogós helyen zárt a Bajnok DSE Nemesvámos csapata, megelőzve az örök rivális Veszprém Pannon SE csapatát is.

A szombati utolsó fordulóban a nemesvámosiak a Marcali VSZSE csapatát fogadták hazai pályán. Ugyan a Veszprém megyeiek szempontjából már nem volt különösebben tétje a mérkőzésnek, Gál Dominika vezérletével – aki egymaga 8 gólt dobott a mérkőzésen – 40-27 arányú győzelmet arattak az ellenfél Marcalival szemben.

Ezzel a Bajnok DSE Nemesvámos harmadik helyen végzett a bajnokságban, amelyet a dunaújvárosi DKKA U22-es csapata nyert meg a Pécsi Egyetemi Atlétikai Club, valamint a nemesvámosiak előtt.

A harmadik helyért járó érmeket a szombati mérkőzést követően vehette át a csapat Ferenczi-Kakas Marianntól, a Baranya Megyei Kézilabda Szövetség elnökétől Galambos Attila edző, Sövényházi Balázs polgármester, Hunyadvári Róbert igazgató, Benke Péter szakosztályvezető és Szabó Sándor masszőr jelenlétében.

A felnőtt női kézilabda NB II Dél-nyugati csoportjában egy másik helyi kötődésű csapat is az élmezőnyben végzett, a Veszprém Pannon SE már biztos negyediknek mondhatja magát úgy is, hogy szombaton még hátravan számukra ugyancsak a Marcali elleni mérkőzés.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Szoros mérkőzésen verték a nemesvámosi lányok Szlovákia U19-es női kézilabda-válogatottját Bajnok DSE Nemesvámos Szoros mérkőzésen verték a nemesvámosi lányok Szlovákia U19-es női kézilabda-válogatottját Felkészülési mérkőzést játszott egymással a BDSE Nemesvámos és Szlovákia U19-es női kézilabda-válogatottja szerdán a Szombathelyen. A végig szoros meccsen végül a magyar klubcsapat győzött 28-26-ra. 2023. november 23. 15:22 Nemesvámoson járt a kínai kézilabda-válogatott Bajnok DSE Nemesvámos Nemesvámoson járt a kínai kézilabda-válogatott A házigazda Bajnok DSE Nemesvámos remekül játszott, ám két találattal alulmaradt a kínai korosztályos-válogatott ellen az U19-es I. osztályú kézilabda-bajnokság elmúlt heti fordulójában. 2023. október 31. 12:31 Várakozáson felül teljesítettek idén a nemesvámosi kézilabdázó lányok Várakozáson felül teljesítettek idén a nemesvámosi kézilabdázó lányok Jó hangulatú ünnepléssel búcsúztatták a kézilabdaidényt Nemesvámoson a helyi U19-es női játékosok, akik az NB I nyugati csoportjának negyedik helyén zártak. Az eseményen a gratulációk mellett elköszöntek három játékostól is. 2023. június 19. 10:27 A mentalitás a nemesvámosi kézilabdázók titkos fegyvere Bajnok DSE Nemesvámos A mentalitás a nemesvámosi kézilabdázók titkos fegyvere A Bajnok DSE Nemesvámos U19-es női kézilabdacsapata a vártnál is jobban teljesítve az I. osztályú bajnokság negyedik pozíciójában telelhet. Galambos Attila vezetőedző portálunk megkeresésére elmondta, nagyon büszke tanítványaira, bízik a hasonlóan eredményes folytatásban. 2023. január 6. 11:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.