2022. január 21.
//
Ágnes névnap

Így értékelték az idényt a veszprémi sportújságírók – VIDEÓ

A Veszprém Televízió hétfő esti Sporthíradójában Darcsi István (Veszprémi 7 Nap) mellett Horváth Gábor (Napló) és kollégánk, Simon Dani volt a vendége Donát Tamás szerkesztő-műsorvezetőnek.

Hosszú évekre visszanyúló pozitívum, hogy hiába van Veszprémben több sajtóorgánum, a sportújságírók kollégaként viszonyulnak egymáshoz akkor is, ha nem egy helyen dolgoznak. Ennek bizonyítéka, hogy szerzőnk, Simon Dani a helyi szakma tekintélyeivel, Darcsi  Istvánnal (Veszprémi 7 Nap) és Donát Tamással (Veszprém TV) is készített már anyagot, amelyben az írók a szakmával kapcsolatos vélemünyéket is szabadon kifejthették.

Darcsi István, Horváth Gábor, Simon Dani, Donát TamásDarcsi István, Horváth Gábor, Simon Dani, Donát Tamás

Hasonló volt a helyzet hétfőn este, amikor a Veszprém Televízió Sporthíradójába három veszprémi újságíró is meghívást is kapott Donát Tamás szerkesztő-műsorvezetőtől, hogy együtt értékeljék a 2020/2021-es kiírás eredményeit: Horváth Gábor (Napló), Darcsi István (Veszprémi 7 Nap) és Simon Dani (vehir.hu). Szó esett a Balaton Bútor kupagyőzelméről, de a Telekom kisiklásáról is. A beszélgetésről készült videót itt megtekinthetik.

vehir.hu

További cikkek

„Ez a könyv a sport világában eltöltött negyvenöt évem koronája”
„Ez a könyv a sport világában eltöltött negyvenöt évem koronája”
Az Ötkarikás emlékek című kötet valódi kuriózum Veszprém (sport)történetében, amely a szerző, Donát Tamás pályafutásának összegzése is egyben.
Thompson-Herah és Lewandowski az év legjobbja az AIPS szavazásán, Szilágyi Áron a hetedik
Thompson-Herah és Lewandowski az év legjobbja az AIPS szavazásán, Szilágyi Áron a hetedik
Elaine Thompson-Herah és Robert Lewandowski zárt az élen a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) hagyományos év végi szavazásán, amelyen Szilágyi Áron a hetedik lett.
Gulyás László sportriporter hetvenéves
Gulyás László sportriporter hetvenéves
Alapvetően újságírónak tekinti önmagát Gulyás László sportriporter, a közmédia meghatározó alakja, aki 70. születésnapján, az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában adott interjút.
Az újságíró, aki politikailag megbízhatatlan
Az újságíró, aki politikailag megbízhatatlan
Nevéhez több mint félezer kézilabda-, és megannyi első osztályú labdarúgó mérkőzés közvetítése fűződik; közel húsz könyv borítóján szerepel szerzőként. A Veszprém Televízió alapító tagjaként minden követ megmozgatott azért, hogy a nehéz időkben is életben tartsa azt. A Sporthíradó felelős szerkesztőjével, a pályafutása során számtalan díjat kiérdemlő újságíróval, Donát Tamással negyvennégy év emlékét idéztük fel.
Hajnal hetven – könyv készült a kiváló sportvezetőről
Hajnal hetven – könyv készült a kiváló sportvezetőről
A hetvenedik születésnapját ma ünneplő, a veszprémi kézilabdaklubot csaknem négy évtizeden át irányító Hajnal Csabáról a Veszprém Televízió munkatársa, Donát Tamás írt életrajzi könyvet.