Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 7. Ambrus
Veszprém
1°C
2023. december 7. Ambrus
Veszprém
1°C

Így értékelték az idényt a veszprémi sportújságírók – VIDEÓ

2021. június 22. 10:34
A Veszprém Televízió hétfő esti Sporthíradójában Darcsi István (Veszprémi 7 Nap) mellett Horváth Gábor (Napló) és kollégánk, Simon Dani volt a vendége Donát Tamás szerkesztő-műsorvezetőnek.

Hosszú évekre visszanyúló pozitívum, hogy hiába van Veszprémben több sajtóorgánum, a sportújságírók kollégaként viszonyulnak egymáshoz akkor is, ha nem egy helyen dolgoznak. Ennek bizonyítéka, hogy szerzőnk, Simon Dani a helyi szakma tekintélyeivel, Darcsi  Istvánnal (Veszprémi 7 Nap) és Donát Tamással (Veszprém TV) is készített már anyagot, amelyben az írók a szakmával kapcsolatos vélemünyéket is szabadon kifejthették.

Darcsi István, Horváth Gábor, Simon Dani, Donát TamásDarcsi István, Horváth Gábor, Simon Dani, Donát Tamás

Hasonló volt a helyzet hétfőn este, amikor a Veszprém Televízió Sporthíradójába három veszprémi újságíró is meghívást is kapott Donát Tamás szerkesztő-műsorvezetőtől, hogy együtt értékeljék a 2020/2021-es kiírás eredményeit: Horváth Gábor (Napló), Darcsi István (Veszprémi 7 Nap) és Simon Dani (vehir.hu). Szó esett a Balaton Bútor kupagyőzelméről, de a Telekom kisiklásáról is. A beszélgetésről készült videót itt megtekinthetik.

vehir.hu
további cikkek
Wéber Gábor kapta az év szakkommentátora díjat sportújságírás Wéber Gábor kapta az év szakkommentátora díjat A Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) hétfői pécsi kongresszusán az év szakkommentátorának járó Lázár Bence-díjat vehette át Wéber Gábor, az M4 Sport autósport szakkommentátora. 2023. május 23. 10:05 Nyugdíjba vonul Donát Tamás Donát Tamás Nyugdíjba vonul Donát Tamás A sportújságíró szaktekintély, Donát Tamás a Veszprém Televízió Sporthíradó című műsorában hétfőn este elköszönt a nézőktől: 47 év lelkiismeretes munka után megérdemelten vonul nyugdíjba. 2023. május 16. 8:46 Az Év sportolója Gála 2022: megkezdődött a szavazás sport Az Év sportolója Gála 2022: megkezdődött a szavazás Pénteken (ma) megkezdődött az internetes szavazás 2022 legjobb sportolóira - a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) tagjai 65. alkalommal voksolhatnak. 2022. december 9. 12:38 Megjelent a Kézi-könyv, amely bemutatja a magyar kézilabdázás történetét kézilabda Megjelent a Kézi-könyv, amely bemutatja a magyar kézilabdázás történetét A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) kiadásában, a Magyar Sportújságírók Szövetsége Nagy Béla-programjának támogatásával megjelent a "Kézi-könyv", a magyar kézilabdázás történetét 1926-tól bemutató exkluzív kiadvány, amely fotók, statisztikák és sztorik segítségével kalauzol végig a sportág múltján a jelenig. 2022. december 7. 12:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.