Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Így értékelték az idényt a veszprémi sportújságírók – VIDEÓ

2021. június 22. 10:34
A Veszprém Televízió hétfő esti Sporthíradójában Darcsi István (Veszprémi 7 Nap) mellett Horváth Gábor (Napló) és kollégánk, Simon Dani volt a vendége Donát Tamás szerkesztő-műsorvezetőnek.

Hosszú évekre visszanyúló pozitívum, hogy hiába van Veszprémben több sajtóorgánum, a sportújságírók kollégaként viszonyulnak egymáshoz akkor is, ha nem egy helyen dolgoznak. Ennek bizonyítéka, hogy szerzőnk, Simon Dani a helyi szakma tekintélyeivel, Darcsi  Istvánnal (Veszprémi 7 Nap) és Donát Tamással (Veszprém TV) is készített már anyagot, amelyben az írók a szakmával kapcsolatos vélemünyéket is szabadon kifejthették.

Darcsi István, Horváth Gábor, Simon Dani, Donát TamásDarcsi István, Horváth Gábor, Simon Dani, Donát Tamás

Hasonló volt a helyzet hétfőn este, amikor a Veszprém Televízió Sporthíradójába három veszprémi újságíró is meghívást is kapott Donát Tamás szerkesztő-műsorvezetőtől, hogy együtt értékeljék a 2020/2021-es kiírás eredményeit: Horváth Gábor (Napló), Darcsi István (Veszprémi 7 Nap) és Simon Dani (vehir.hu). Szó esett a Balaton Bútor kupagyőzelméről, de a Telekom kisiklásáról is. A beszélgetésről készült videót itt megtekinthetik.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.