Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C

1992 óta működő családi vállalkozás nyitott új üzletet Veszprémben

2021. június 26. 19:00
A padlóértékesítéssel foglalkozó veszprémi cégnek mostantól ez a fő központja.

Az országban 3 üzlettel rendelkező (Érd, Siófok, Veszprém) Hubert Parketta szombat délután nyitotta meg új, 300 négyzetméteres boltját a Tüzér utcában. A kétszintes, megújuló energiaforrásokat is használó épületben egy kiskereskedelmet kiszolgáló bemutatóterem és egy menedzsment által használható tárgyaló, valamint iroda kapott helyet. Az új üzletközponthoz egy 600 négyzetméteres raktár és parkoló is kapcsolódik.

Sári Attila cégvezető az átadón úgy fogalmazott, az épület megnyitása egy korábbi üzletvásárlás után egy újabb mérföldkő a cég életében. „Nem csak azt jelenti, hogy megnyitunk egy gyönyörű üzletet, hanem hogy megvalósítunk egy igazán merész álmot, ami aztán kiterebélyesedik”-mondta. A Hubert Parkettát 1992-ben Kovács Hubert indította, a cég fő profilját a laminált padlók értékesítése teszi ki. Jelenleg 17 embernek adnak munkát.

Sári Attila cégvezető, Kovács Hubert alapító és Ovádi Péter országgyűlési képviselő a 2021. június 26-i üzletnyitón.Sári Attila cégvezető, Kovács Hubert alapító és Ovádi Péter országgyűlési képviselő a 2021. június 26-i üzletnyitón.

A megnyitón jelen volt Ovádi Péter országgyűlési képviselő is, aki kiemelte, Veszprém és térségének erejét az ilyen nagyot álmodó családi vállalkozások adják. - A cég a pandémiás időszakban a leépítések helyett bátran koncentrált a fejlesztésre. Ők azok, akik győztesen fognak kijönni a gazdasági csatából-mondta.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
A Continental veszprémi és budapesti telephelyét is díjazták az idei Év Gyára Projektversenyen A Continental veszprémi és budapesti telephelyét is díjazták az idei Év Gyára Projektversenyen A Continental technológiai vállalat veszprémi gyára idén két kategóriában jutott a döntőbe, valamint elnyerte „Az év gyártási/termelési projektje” kategória díját is, míg a cég budapesti telephelye az elmúlt évtizedben nyújtott teljesítményéért jubileumi oklevélben részesült – közölte közleményében a vállalat. 2024. május 31. 13:00 Nem lehet megúszni a béremelést – az új kihívások sok vállalkozásnak okoznak majd fejtörést gazdaság Nem lehet megúszni a béremelést – az új kihívások sok vállalkozásnak okoznak majd fejtörést Mit várhatnak a jövőtől a vállalkozások? Ebben a témában szervezett rendezvényt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Veszprémben kedden. 2024. május 29. 11:35 Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint - mondta a nemzetgazdasági miniszter a tárca szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. 2024. május 15. 10:30 Tudatos döntések és véletlenek összjátéka – a veszprémi Balluff-történet Balluff Tudatos döntések és véletlenek összjátéka – a veszprémi Balluff-történet Harmincöt évvel ezelőtt egy német cég hozott egy döntést: a vasfüggöny leomlása után Magyarországon, azon belül is Veszprémben létesít telephelyet és megalapít egy céget. Ma ez a cég a város egyik legnagyobb foglalkoztatója. Túlélte a gazdasági válságokat, a világjárványt, miközben együtt fejlődött a Veszprémmel. Wimmer Zoltán ott volt azok közt, akikkel elindult a vállalat, ma pedig már fejlesztési vezetőként felügyeli a munkát. Bemutatjuk az ő és az idén jubileumát ünneplő veszprémi Balluff-Elektronika Kft. történetét. 2024. május 13. 22:25

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.