Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C

Tokió 2020: esély van újabb vívóéremre

2021. július 25. 17:35 // Forrás: MTI
A kardvívó Szilágyi Áron szombati arany-, és a párbajtőröző Siklósi Gergely vasárnapi ezüstérme után hétfőn a női kardozók lépnek pástra a tokiói olimpián, közülük a 2015-ben világbajnoki harmadik Márton Anna jó vívással dobogós lehet.

Az 57 kilogrammos súlycsoportban érdekelt cselgáncsozó, Karakas Hedvig - a tavalyi Európa-bajnok - ugyancsak reménykedhet a jó szereplésben, de igaz ez a férfi 4x100 méteres gyorsváltóra, amely a hatodik idővel lett finalista a medencében. Férfi 200 méter gyorson ugyanakkor Németh Nándortól bravúr lenne a fináléba kerülés.    

Három éremesélyes, Hosszú Katinka 200 méter vegyesen, Milák Kristóf és Kenderesi Tamás pedig 200 méter pillangón egyelőre az előfutamban szerepel hétfőn.

A vitorlázó Vadnai Benjamin Laser Standarban a hetedik helyről várja a folytatást.

Bemutatkoznak a női vízilabdázók, akik az oroszok ellen szállnak medencébe, míg a férfi triatlonosok - a mezőnyben Bicsák Bencével és Tóth Tamással - már helyi idő szerint reggel 6.30-kor kezdenek. A hegyikerékpáros Parti András 8-kor rajtol. Az asztaliteniszezők között az egyesben egyetlen állva maradt magyar, Majoros Bence a szombati sikere után hétfőn, a második fordulóban a dán Jonathan Groth ellen szerepel.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.