2023. március 30.
//
Zalán névnap

Így tart nyitva és ennyibe kerülnek a belépők az új veszprémi uszodába

Porga Gyula polgármester hétfő délelőtt posztolta ki az információkat Facebookra.

Az új veszprémi sportuszoda minden nap reggel 6-tól este 20 óráig tart nyitva- olvasható a Porga Gyula polgármester által megosztott facebookos linken belül. Az önkormányzat oldalára irányító tájékoztatás szerint a belépőjegyek az alábbiak szerint alakulnak:

Az oldalon azt is írják, hogyan közelíthető megy helyi autóbuszjáratokkal a létesítmény:

"A 23-as vonal menetrendje is módosul, a járatok többsége – a néhány időpont kivételével – betér az uszodához.

Tanítási napokon az Autóbuszállomásról 7:25-kor induló járat 5 perccel korábban 7:20-kor indul, hogy a kádártai tanulók biztonsággal beérkezzenek a gyulafirátóti iskolába, a tanítási idő kezdetére.

Veszprém, autóbuszállomás – Veszprém Sportuszoda között a 23-as jelzésű járatok többsége 23U jelzéssel a nyitvatartási időhöz igazodóan betér az uszodához" -írják. A menetrendet ide kattintva lehet megnézni.

Ge. Á.

További cikkek

Kisajátították a dobogót a veszprémiek az ob-n
Kisajátították a dobogót a veszprémiek az ob-n
Betlehem Dávid nyert, Kalmár Ákos második, Rasovszky Kristóf (mindhárman Balaton ÚK Veszprém) pedig harmadik lett pénteken a hosszú távú medencés úszó országos bajnokság 10 ezer méteres versenyén a Veszprémi Sportuszodában.
Nyíltvízi dömping Veszprémben
Nyíltvízi dömping Veszprémben
Az idei úszószezon Veszprémben, a medencés hosszútávúszó országos bajnoksággal indul, amelyen valamennyi nyíltvízi válogatottunk részt vesz.
Egy híján harminc dobogós helyezés
Egy híján harminc dobogós helyezés
A Balaton Úszó Klub Veszprém növendékei nagyszerűen szerepeltek saját rendezésű viadalukon, a Balatoni Cápa Úszóversenyen.
Veszprémben versenyeznek a Modern Városok Kupájáért az úszók
Veszprémben versenyeznek a Modern Városok Kupájáért az úszók
Hétvégén tartják a Modern Városok Kupájának I. fordulóját a veszprémi sportuszodában. A pénzdíjas úszóverseny célja egyrészről az, hogy bemutassa Magyarország újonnan épült sportlétesítményeit, valamint versenyzési lehetőséget biztosításon korosztályos és felnőtt versenyzők számára nemzetközi ellenfelekkel.
Újabb olimpiai bajnoka lesz Veszprémnek? – videó Rasovkszy Kristóffal
Újabb olimpiai bajnoka lesz Veszprémnek? – videó Rasovkszy Kristóffal
Hogyan lett a veszprémi fiatalból Balaton Cápa, milyen viszonyt ápol edzőjével, akivel a világot is bejárta, lát-e esélyt arra, hogy a nyári, tokiói olimpiáról aranyéremmel a nyakában távozzon – ezeket a kérdéseket is feltettük a világ- és Európa bajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristófnak videósorozatunk legújabb epizódjában, amelyet a nemrég átadott sportuszodában forgattunk.