2021. december 6.
//
Miklós névnap

Rengeteg sportágat kipróbálhatnak a gyermekek

2021. szeptember 7. 9:53
Szívesen beszélgetne gyermeke a világbajnok, olimpiai ezüstérmes nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóffal? Ha igen, akkor megteheti a szombati nap folyamán az egykori Vasas pályán.

A Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete idén is megrendezi a Fiatalok Napját az egészség és a kultúra jegyében szombaton az Erdész utcai sportkomplexumban.

Abszolút érdemes lesz kényelmes ruhát húzni és kilátogatni a sportágválasztóra, hiszen a gyerekek amerikai katonákkal is találkozhatnak és izgalmasabbnál izgalmasabb sportokkal ismerkedhetnek meg.

Néhány példát említve a futsal, atlétika és kézilabda mellett airsoft és baranta is lesz a porondon.

Arról nem is beszélve, hogy akik a kipróbált sportfajták után a kapott gyűjtőfüzetbe rögzítik az állomásokat, a nap végén a veszprémi Decathlon felajánlásából igazán értékes ajándékokat nyerhetnek:

a fődíj egy professzionális roller lesz!

Gyermekének lehetősége nyílik majd találkozni és beszélgetni a világbajnok, olimpiai ezüstérmes nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóf mellett több sikeres sportolóval, olimpikonnal is.

A programok mellett bemutatók is lesznek, fellépők is szórakoztatják majd a kilátogatókat. A nap végéhez közeledve pedig Ricsix bűvész gondoskodik majd mutatványaival a jókedvről.

A legnagyobb attrakció pedig délután várható, hiszen a BSW élő koncertet ad a jelenlévőknek!

A belépés, mint minden évben ingyenes! A szervezők a fiatalok mellett mindenkit nagy szeretettel várnak!


Sportágválasztó a Fiatalok Napján!

Időpont: Szeptember 11., szombat 10-16 óráig 
Helyszín: Veszprém, Erdész utca 1. (Vasas pálya)

Simon Dani

További cikkek

Közel félmillióan sportoltak a nyári-őszi mozgáskampányban
Közel félmillióan sportoltak a nyári-őszi mozgáskampányban
A Magyar Szabadidősport Szövetség (MASPORT) nyári-őszi mozgáskampányában több száz esemény keretében közel félmillióan vettek részt a legkülönfélébb mozgásformákat kipróbálva.
Mezei futás optimális környezetben
Mezei futás optimális környezetben
Nemesvámoson rendezett több korosztály és versenyrendszer indulóit felvonultató, remek hangulatú mezei futó versenyt a VEDAC.
A futás egyéni sport, amit közösségben űzünk
A futás egyéni sport, amit közösségben űzünk
Több százan vettek részt azon a jótékonysági futáson Veszprémben, amellyel a futó közösség dr. Varjú Gábor, szombathelyi állatorvos, triatlonista súlyos balesetéből való felépülését támogatták. A mezőny vasárnap délelőtt rajtolt a Kolostorok és Kertek Rendezvénytérről és a Gulya-dombon keresztül teljesítették az 5, illetve 10 km-es távot.
Mezei futó viadal Nemesvámoson
Mezei futó viadal Nemesvámoson
Szombaton, Nemesvámoson rendez rangos mezei futó versenyt a VEDAC, a szervezők technikás pályával és tartalmas programmal készülnek.
Jótékonysági futás Veszprémben – összefog a triatlonos társadalom
Jótékonysági futás Veszprémben – összefog a triatlonos társadalom
A Spirit Futó és Triatlon Sport Club veszprémi szakosztálya jótékonysági futást szervez dr. Varjú Gábor szombathelyi állatorvos megsegítésére november 7-én, vasárnap 9 órától Veszprémben, a Kolostorok és Kertek völgyében.