Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Az újonchoz látogat a címvédő

2021. szeptember 30. 6:02
A címvédő, a jelenlegi kiírásban százszázalékos Tihany az újonc Szentantalfa vendégeként lép pályára a Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának vasárnapi meccsén.

A hetedik fordulót rendezik a hétvégén a megyei labdarúgó élvonalban. A listavezető (öt győzelem, egy döntetlen) Úrkút szombaton hazai pályán fogadja a Fűzfőt. Nagy kérdés, hogy Garai Péter legénysége megkapja-e az első gólját az idei kiírásban.

A még szintén veretlen (három győzelem, egy döntetlen) Tapolca a Devecserhez látogat. Az újoncként is jól szereplő Zirc pedig az Ajka Kristályt látja vendégül. Egyetlen pont a különbség a Várpalota és az Balatonalmádi, így e találkozó kimenetelét is nehéz megjósolni.

A címvédő Tihany vasárnap a Szentantalfa vendégeként folytathatja menetelésétA címvédő Tihany vasárnap a Szentantalfa vendégeként folytathatja menetelését

Abszolút esélyesként várja viszont a vasárnapi játéknapot a címvédő, eddig százszázalékos Tihany, amely az újonc Szentantalfa vendégszeretet élvezheti. Ugyancsak vasárnap rendezik a Csetény–Herend, a Magyarpolány–Sümeg és a Gyulafirátót-Pét ütközeteket – itt sem fognak unatkozni a kilátogatók.

Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, 7. forduló:

Október 2., szombat, 15.30

Úrkút SK–Fűzfői AK
Helyszín: Úrkút Sporttelep

FC Zirc–Ajka Kristály SE
Helyszín: Zirci Sporttelep

Devecser SE–TIAC VSE
Helyszín: Devecser SE

Várpalotai BSK–Balatonalmádi SE
Helyszín: Várpalotai Bányász Sporttelep

Október 3., vasárnap, 15.30

Csetény SE–Herendi PSK
Helyszín: Csetényi Sporttelep

Magyarpolány SE–Sümeg VSE
Helyszín: Községi SE

Szentantalfa NVSE–Tihanyi FC
Helyszín: Szentanatalfa Nivegy-Völgy SE Sporttelep

Gyulafirátót SE–Péti MTE
Helyszín: Gyulafirátót Sport Egyesület

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35 Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát vármegyei foci Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát Az 1. Futsal Club Veszprém egykori alapembere, Boromisza Dániel megbízott játékos-edzőként folytatja pályafutását a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály címvédője, a jelenlegi listavezető Úrkút csapatánál. 2024. április 10. 12:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.