2021. október 16.
//
Gál névnap

Tizenegy gól esett az Ősi–Peremarton bajnokin

2021. október 11. 14:10
Tovább menetel, nyolc forduló után is az élen áll az újonc Balatonszepezd a CoreComm SI megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.

Öt mérkőzést rendeztek szombaton a labdarúgó megye II-ben. Három találkozó is kiütéssel végződött: a Csabrendek az Öskü, a Balatonfüredi USE pedig a Somló vendéglátóajként nyert roppant magabiztosan.

Csakúgy, mint az éllovas Balatonszepezd, amely a szintén újonc Külsővatot otthonában nyert lehengerlő teljesítménnyel. Az Ugod is idegenben, méghozzá Taliándörögd pályáján diadalmaskodott.

A legnagyobb küzdelmet az Ősi és a Peremarton ütközete hozta, ahol három tizenegyest is láthattak a kilátogatók. A vendégek negyedóra elteltével már két góllal vezettek, az Ősi azonban még a szünet előtt egyenlített, majd a második felvonás elején újabb két találatot jegyzett. Ekkor még szépített a Peremarton, a végén azonban a hazaiak akarata érvényesült.

CoreComm SI megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság, 8. forduló:

Október 10., vasárnap:

Csabrendek FC–Gostech PV Öskü FC 5-1 (3-0)
Gólszerzők
: Fazekas (1.), Pados (39., 67., 78.), Berkes (45.), ill. Talián (89.)

Külsővat SE–Balatonszepezd ÖKSC 0-5 (0-2)
Gólszerzők
: Czipp (5.), Horváth A. (13., 57.), Kovács K. (62., 65.)

Taliándörögd SE–Ugod SE 0-2 (0-1)
Gólszerzők
: Sári (10.), Zsirai (53.)

Balatonfüredi USC–Somló SC 5-0 (1-0)
Gólszerzők
: Bene (2., 84.), Hideghéti (69., 86.), Takács L. (71.)

Ősi PSK–BKSE-Peremarton 7-4 (2-2)
Gólszerzők
: Horváth L. (36., 42., 83. – az utolsó kettőt büntetőből), Vida (48., 57.), Simon (70.), Kovács K. (76.), ill. András (12. – büntetőből), Karáth (14.), Dufek (60.), Szabó A. (77.)

Elhalasztva – december 4. 13.00:
Merse Minimál Alsóörs–Tihany-Balatonszőlős SE
Helyszín
: Alsóörs Sporttelep

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu

További cikkek

Megszerzi-e első pontjait a Herend?
Megszerzi-e első pontjait a Herend?
Szombaton és vasárnap is négy-négy találkozót rendeznek a Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban. A sereghajtó Herend az utolsó előtti Gyulafirátóthoz látogat.
Országosan is egyedülálló az Úrkút góltalansági rekordja
Országosan is egyedülálló az Úrkút góltalansági rekordja
A Veszprém megyei első osztályú bajnokságban szereplő Úrkút az egyetlen csapat a honi felnőtt férfi labdarúgás első öt osztályában, amely a 2021/2022-es idényben még nem kapott bajnoki gólt.
Kétgólos hátrányból fordított a Tihany
Kétgólos hátrányból fordított a Tihany
Kiütéses győzelmekben bővelkedett a Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulója, a címvédő Tihany és az újonc Zirc összecsapása azonban nagy csatát hozott.
Bajnokok randevúja Tihanyban
Bajnokok randevúja Tihanyban
A Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának szombati játéknapján a címvédő, eddig százszázalékos Tihany az újoncként is kiválóan szereplő, a másodosztály előző kiírásában ugyancsak bajnoki címet szerző Zircet fogadja.
Tíz gólig meg sem állt az Öskü
Tíz gólig meg sem állt az Öskü
Négy hazai győzelem mellett egy-egy döntetlen, illetve vendég siker született a hétvégén a CoreComm SI megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, amelynek élén továbbra is a Balatonszepezd áll.