Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Érden lesz a bosnyákok elleni edzőmeccs

2021. október 25. 16:54 // Forrás: MTI
A részben hazai rendezésű januári Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott jövő pénteken az Érd Arénában játszik edzőmérkőzést Bosznia-Hercegovina csapatával.

A magyar szövetség honlapjának hétfői híradása szerint Gulyás István szövetségi kapitány 21 fős keretet hirdetett az egy hét múlva kezdődő összetartásra, amelyen ezúttal a külföldön szereplő játékosok is részt vesznek. A Tatabánya szélsője, Hornyák Péter súlyos térdsérülése miatt nem szerepel a névsorban, ő a kontinenstornán sem léphet pályára, mert az idény hátralévő részét ki kell hagynia.

A bosnyákok elleni találkozó jövő pénteken 17.15-kor kezdődik.

Gulyás István szövetségi kapitány 21 fős keretet hirdetett (archív fotó)Gulyás István szövetségi kapitány 21 fős keretet hirdetett (archív fotó)

A január 13. és 30. között Magyarországon és Szlovákiában rendezendő Európa-bajnokság csoportkörében a magyarok Hollandiával, Portugáliával és Izlanddal játszanak a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban.

A magyar válogatott kerete:

kapusok: Borbély Ádám (Fejér-B.Á.L. Veszprém), Mikler Roland (Szeged), Székely Márton (Eurofarm Peliszter, északmacedón)
jobbszélsők: Bujdosó Bendegúz (Ferencváros), Rodríguez Álvarez Pedro (Balatonfüred)
jobbátlövő: Ancsin Gábor (Tatabánya), Leimeter Csaba (PPD Zagreb, horvát), Máthé Dominik (Elverum HB, norvég)
irányítók: Győri Mátyás (Tatabánya), Hanusz Egon (TVB Stuttgart, német), Lékai Máté (Telekom Veszprém)
beállók: Bánhidi Bence (Szeged), Rosta Miklós (Szeged), Sipos Adrián (Telekom Veszprém), Topic Petar (Balatonfüred)
balátlövők: Bodó Richárd (Szeged), Ligetvári Patrik (Telekom Veszprém), Nagy Bence (Ferencváros), Szita Zoltán (Orlen Wisla Plock, lengyel)
balszélsők: Bóka Bendegúz (Balatonfüred), Sunajko Stefan (Tatabánya)

vehir.hu
Tál Dominik
további cikkek
Ilyés Ferenc: katartikus élmény volt az olimpiai selejtező férfi kézilabda-válogatott Ilyés Ferenc: katartikus élmény volt az olimpiai selejtező Ilyés Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke katartikus élményként élte meg a magyar férfi válogatott kijutását a párizsi olimpiára. 2024. március 26. 14:27 Férfi kézilabda Eb-selejtező: Montenegró, Szlovákia és Finnország lesznek az ellenfelek férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda Eb-selejtező: Montenegró, Szlovákia és Finnország lesznek az ellenfelek Az olimpiai résztvevő, Európa-bajnoki ötödik helyezett magyar férfi kézilabda-válogatott a montenegrói, a szlovák és a finn együttessel találkozik a 2026-os kontinenstorna selejtezőjében. 2024. március 21. 20:10 Ez egy szerethető társaság Erről jut eszembe… Ez egy szerethető társaság Sokan eltemették a magyar férfi kézilabda-válogatottat a két évvel ezelőtti hazai rendezésű Európa-bajnokság kudarca miatt. Azóta egyfolytában azt bizonyítják, hogy korai volt elsiratni őket, hiszen tavaly nyolcadikak lett a világbajnokságon, idén ötödikek az Eb-n, és kijutottak a párizsi olimpiára. 2024. március 19. 6:03 Imre Bence: ez egy újabb lépcsőfok a magyar kézilabdának férfi kézilabda-válogatott Imre Bence: ez egy újabb lépcsőfok a magyar kézilabdának Imre Bence szerint egy újabb lépcsőfok a magyar férfi kézilabda-válogatott történetében, hogy 12 év után ismét sikerült kiharcolni az olimpiai indulást, így a nemzeti csapat ott lesz nyáron Párizsban. 2024. március 18. 22:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.