Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 6. Miklós
Veszprém
-1°C
2023. december 6. Miklós
Veszprém
-1°C

Jótékonysági futás Veszprémben – összefog a triatlonos társadalom

2021. október 27. 11:13
A Spirit Futó és Triatlon Sport Club veszprémi szakosztálya jótékonysági futást szervez dr. Varjú Gábor szombathelyi állatorvos megsegítésére november 7-én, vasárnap 9 órától Veszprémben, a Kolostorok és Kertek völgyében.

A köztiszteletben álló szombathelyi állatorvos, dr. Varjú Gábor néhány héttel ezelőtt kerékpáros edzésbalesetet szenvedett, amely nyomán súlyos sérüléseket szenvedett. Jelenleg azért küzd, hogy újra teljes, egészséges, mozgással teli élete lehessen.

A november 7-ei veszprémi jótékonysági futás nevezési díjakból befolyó összeget dr. Varjú Gábor gyógyítására ajánlották fel a szervezők, akik szeretnék megmutatni, hogy a sport milyen erős kapocs a mai világban, és mennyire fontos az összefogás.

Fotó: Spirit Sc Veszprém - Triatlon Utánpótlás FacebookFotó: Spirit Sc Veszprém - Triatlon Utánpótlás Facebook

Mint írják, aki rendszeres látogatója a hazai triatlon- és futóversenyeknek, annak ismerősen cseng dr. Varjú Gábor neve.

Gondolatainkban ismerősen tűnik fel a kép, ahogy Gabi lehetetlent nem ismerve, küzdelemmel teli arckifejezéssel gyűri a kilométereket. Szenior korcsoportjának élversenyzője, emblematikus figurája, az utánpótláskorú gyerekek fő támogatója, segítője, motivátora, egy igazán jó ember. Sajnos Gabit egy újabb harcra hívta az élet. Néhány héttel ezelőtt egy kerékpáros edzésbalesetet szenvedett. Most súlyos sérüléseiből épül. A tüdeje, a gerince, sok csontja azért küzd, hogy talán újra teljes, egészséges, mozgással teli élete lehessen. Hogy egyszer újra három nagy „szerelmének”, a családjának, az állatorvosi hivatásának és a triatlonnak élhessen. Aki ismeri Gabit, tudja mekkora küzdő. Kilenc ironman távot teljesített, a közép- és rövidtávú versenyeit, a maraton futásait már nem számoltuk. Mindent elért, amit kitűzött maga elé. Most a legnagyobb és talán leghosszabb csatája előtt áll. Minden segítség elkell. Minden feléje irányított energia az épülését szolgálja. Fogjunk össze, mutassuk meg neki és a világnak, hogy milyen a triatlonos társadalom, milyenek vagyunk mi, sportolók!

– olvasható a szervezők közleményében.

Az eseményről bővebben ITT olvashat.

vehir.hu
további cikkek
Megnyitott az eplényi sípálya szabadidősport Megnyitott az eplényi sípálya Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn. 2023. december 4. 14:14 Július 27-én lesz a 2024-es Hervis Balaton-átevezés szabadidősport Július 27-én lesz a 2024-es Hervis Balaton-átevezés A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) jövőre július 27-én rendezi meg a hetedik Hervis Balaton-átevezést, amelyre február elsejétől lehet majd nevezni. 2023. december 3. 21:56 Adventi tájfutás és adománygyűjtés szabadidősport Adventi tájfutás és adománygyűjtés A Veszprémi Honvéd SE december 3-án 10.30 és 12.00 között jótékonysági futást rendez a Veszprémi Családsegítő számára, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak. 2023. november 30. 22:39 Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban szabadidősport Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban A közel 4500 résztvevővel lezajlott Valeo-Rotary Futónap eredményei alapján 2 millió forint értékben adott át hasznos sporteszközöket a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém és a VEDAC november 28-án, a Városi Stadion futófolyosóján. Az októberben megrendezett, a VEB2023 által is támogatott „Fuss az Iskoládért!” programon a létszámarányosan legtöbb diákot megmozgató Veszprém vármegyei iskolákat díjazták. 2023. november 30. 22:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.