Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 20. Illés
Veszprém
21°C
2024. július 20. Illés
Veszprém
21°C

Jótékonysági futás Veszprémben – összefog a triatlonos társadalom

2021. október 27. 11:13
A Spirit Futó és Triatlon Sport Club veszprémi szakosztálya jótékonysági futást szervez dr. Varjú Gábor szombathelyi állatorvos megsegítésére november 7-én, vasárnap 9 órától Veszprémben, a Kolostorok és Kertek völgyében.

A köztiszteletben álló szombathelyi állatorvos, dr. Varjú Gábor néhány héttel ezelőtt kerékpáros edzésbalesetet szenvedett, amely nyomán súlyos sérüléseket szenvedett. Jelenleg azért küzd, hogy újra teljes, egészséges, mozgással teli élete lehessen.

A november 7-ei veszprémi jótékonysági futás nevezési díjakból befolyó összeget dr. Varjú Gábor gyógyítására ajánlották fel a szervezők, akik szeretnék megmutatni, hogy a sport milyen erős kapocs a mai világban, és mennyire fontos az összefogás.

Fotó: Spirit Sc Veszprém - Triatlon Utánpótlás FacebookFotó: Spirit Sc Veszprém - Triatlon Utánpótlás Facebook

Mint írják, aki rendszeres látogatója a hazai triatlon- és futóversenyeknek, annak ismerősen cseng dr. Varjú Gábor neve.

Gondolatainkban ismerősen tűnik fel a kép, ahogy Gabi lehetetlent nem ismerve, küzdelemmel teli arckifejezéssel gyűri a kilométereket. Szenior korcsoportjának élversenyzője, emblematikus figurája, az utánpótláskorú gyerekek fő támogatója, segítője, motivátora, egy igazán jó ember. Sajnos Gabit egy újabb harcra hívta az élet. Néhány héttel ezelőtt egy kerékpáros edzésbalesetet szenvedett. Most súlyos sérüléseiből épül. A tüdeje, a gerince, sok csontja azért küzd, hogy talán újra teljes, egészséges, mozgással teli élete lehessen. Hogy egyszer újra három nagy „szerelmének”, a családjának, az állatorvosi hivatásának és a triatlonnak élhessen. Aki ismeri Gabit, tudja mekkora küzdő. Kilenc ironman távot teljesített, a közép- és rövidtávú versenyeit, a maraton futásait már nem számoltuk. Mindent elért, amit kitűzött maga elé. Most a legnagyobb és talán leghosszabb csatája előtt áll. Minden segítség elkell. Minden feléje irányított energia az épülését szolgálja. Fogjunk össze, mutassuk meg neki és a világnak, hogy milyen a triatlonos társadalom, milyenek vagyunk mi, sportolók!

– olvasható a szervezők közleményében.

Az eseményről bővebben ITT olvashat.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.