2022. augusztus 8.
//
László névnap

Két vállon a Nemesvámos, a VPSE hibátlanul listavezető

2021. november 7. 20:16
A házigazda Veszprém Pannon SE küzdelmes mérkőzésen, 27-26-ra múlta felül a nagy rivális Nemesvámos gárdáját vasárnap, így továbbra is hibátlan mutatóval vezeti a női kézilabda NB II észak-nyugati csoportját.

Megyei rangadónak adott otthont vasárnap a Wartha Vince utcai sportcsarnok. A női kézilabda NB II észak-nyugati csoportjának hetedik körében a Nemesvámos érkezett az éllovas Veszprém Pannon SE otthonába.

A hibátlanul listavezető bakonyi hölgyeket betegség sújtotta az elmúlt időszakban; Takács és Kőszegi ezúttal nem állhattak Némethné Sulyok Erzsébet rendelkezésére. Mindezek tudatában is inkább a vendéglátó volt az összecsapás esélyese, hiszen a vámosiak az idei kiírásban már több vereséget és egy egált is számláltak.

A kezdősípszót követően rendesen egymásnak feszültek a felek. Fej fej mellett haladtak a riválisok, ám a hazaiak gyengébb kapusteljesítményének köszönhetően a vámosiaknak jött ki jobban a lépés a felvonás végére (félidő: 11-14).

Több sebből vérezve is két vállra fektette legnagyobb riválisát a VPSE (archív fénykép)Több sebből vérezve is két vállra fektette legnagyobb riválisát a VPSE (archív fénykép)

A fordulást követően Ács, Németh és Zvolenszky vezetésével könnyedén lefaragta a hátrányt a VPSE, ám a Nemesvámos sem adta fel. A két kulcsjátékosát is nélkülöző házigazda minden erejét mozgósította, amely azt eredményezte, hogy ha csak egy góllal is, de győzelmet arattak a veszprémiek (végeredmény: 27-26).

A VPSE továbbra is hibátlan mutatóval vezeti a bajnokságot, míg a vámosiak hetedik mérkőzésükön harmadik vereségüket szenvedték el, így jelenleg a középmezőnyben helyezkednek.

Női kézilabda NB II Észak-nyugati csoport, 7. forduló:
Veszprém Pannon SE-Nemesvámos DSE 27-26 (11-14)
Veszprém, Wartha Vince utcai sportcsarnok. Vezette: Kovács, Mándli.
A VPSE legeredményesebb játékosai: Ács 8, Németh 7, Zvolenszky 6.
Edzőjük: Némethné Sulyok Erzsébet.

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 22. 2022. május 21. 16:00 Ajka, Városi Sportcsarnok Ajka VPSE 25-30
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 21. 2022. május 15. 16:00 Veszprém, Munkacsarnok VPSE Bük 26-36
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 20. 2022. május 7. 18:30 Ikrény, Sportközpont VKLSE Győr VPSE 24-29
előző események betöltése

További cikkek

Győzelemmel és bajnoki címmel zárta az idényt a VPSE
Győzelemmel és bajnoki címmel zárta az idényt a VPSE
A házigazda Veszprém Pannon SE 30-25-re nyert a megyei rivális Ajka ellen a női kézilabda NB II szombati, idei utolsó fordulójában. A bakonyiak a diadalt követően aranyérmeiket is megkapták, amelyeket Porga Gyula polgármester adott át.
Tíz góllal kapott ki a bajnok VPSE
Tíz góllal kapott ki a bajnok VPSE
A Veszprém Pannon SE 36-26-ra maradt alul a vendég Büki TK ellen a női kézilabda NB II vasárnapi, tét nélküli mérkőzésén.
Klubtörténeti siker: bajnok a Veszprém Pannon SE!
Klubtörténeti siker: bajnok a Veszprém Pannon SE!
A Veszprém Pannon SE öt góllal diadalmaskodott a VKLSE Győr otthonában szombaton, így két fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert, azaz megnyerte a III. osztályú kézilabda-bajnokság észak-nyugati csoportját. Az elért eredmény klubtörténeti sikernek számít.
Idei tizennyolcadik diadalát aratta a VPSE
Idei tizennyolcadik diadalát aratta a VPSE
A bajnoki éllovas Veszprém Pannon SE tizenkilenc góllal múlta felül a Győri ETO KC U22-es csapatát a női kézilabda NB II szombati összecsapásán.
A listavezető VPSE nyerte a megyei rangadót
A listavezető VPSE nyerte a megyei rangadót
A bajnoki éllovas Veszprém Pannon SE három góllal múlta felül a megyei nagy rivális, házigazda Nemesvámos együttesét a női kézilabda NB II szombati rangadóján.