2022. augusztus 8.
//
László névnap

Nem szakadt meg a hibátlan sorozat

2021. november 15. 11:42
A Veszprém Pannon SE 33-26-ra nyert a vendéglátó Győri ETO KC U22-es csapatának otthonában a női kézilabda NB II vasárnapi mérkőzésén.

Listavezető pozíciója nem forgott veszélyben, hibátlan mutatója megőrzése érdekében utazott vasárnap Győrbe a Veszprém Pannon SE, ahol az ETO KC U22-es csapata volt a vendéglátó.

A női kézilabda NB II nyolcadik fordulója gólokban gazdag összecsapást ígért. A veszprémiek 3-0-s sorozattal kezdtek. Ekkor a házigazda időt kért: a győriek rendesen összeszedték magukat, 4-3-ra fordítottak. Innentől kezdve a feleknek nem sikerült leszakadniuk egymásról. A szünetre végül az ETO KC vonulhatott egygólos előnnyel (félidei részeredmény: 13-12).

Továbbra is hibátlan mutatóval rendelkezik a listavezető VPSE (archív fénykép)Továbbra is hibátlan mutatóval rendelkezik a listavezető VPSE (archív fénykép)

A fordulást követően a VPSE elkezdte fokozatosan felőrölni a gyorsan játszó és agresszíven védekező ellenfelét, amely minden védekezési kombinációt megpróbáltak alkalmazni. Azonban a bakonyiak középső hármasára nem volt ellenszer. Németh, Ács és Zvolenszky vezetésével végül 33-26-ra nyertek a veszprémi hölgyek.

Női kézilabda NB II Észak-nyugati csoport, 8. forduló:
Győri ETO KC U22–Veszprém Pannon SE 26-33 (13-12)
Győr, Audi Aréna. 50 néző. Vezették: Obermayer, Vindis.
A VPSE legeredményesebb góldobói: Németh 13, Ács 9.
Edzőjük: Némethné Sulyok Erzsébet.

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 22. 2022. május 21. 16:00 Ajka, Városi Sportcsarnok Ajka VPSE 25-30
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 21. 2022. május 15. 16:00 Veszprém, Munkacsarnok VPSE Bük 26-36
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 20. 2022. május 7. 18:30 Ikrény, Sportközpont VKLSE Győr VPSE 24-29
előző események betöltése

További cikkek

Győzelemmel és bajnoki címmel zárta az idényt a VPSE
Győzelemmel és bajnoki címmel zárta az idényt a VPSE
A házigazda Veszprém Pannon SE 30-25-re nyert a megyei rivális Ajka ellen a női kézilabda NB II szombati, idei utolsó fordulójában. A bakonyiak a diadalt követően aranyérmeiket is megkapták, amelyeket Porga Gyula polgármester adott át.
Tíz góllal kapott ki a bajnok VPSE
Tíz góllal kapott ki a bajnok VPSE
A Veszprém Pannon SE 36-26-ra maradt alul a vendég Büki TK ellen a női kézilabda NB II vasárnapi, tét nélküli mérkőzésén.
Klubtörténeti siker: bajnok a Veszprém Pannon SE!
Klubtörténeti siker: bajnok a Veszprém Pannon SE!
A Veszprém Pannon SE öt góllal diadalmaskodott a VKLSE Győr otthonában szombaton, így két fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert, azaz megnyerte a III. osztályú kézilabda-bajnokság észak-nyugati csoportját. Az elért eredmény klubtörténeti sikernek számít.
Idei tizennyolcadik diadalát aratta a VPSE
Idei tizennyolcadik diadalát aratta a VPSE
A bajnoki éllovas Veszprém Pannon SE tizenkilenc góllal múlta felül a Győri ETO KC U22-es csapatát a női kézilabda NB II szombati összecsapásán.
A listavezető VPSE nyerte a megyei rangadót
A listavezető VPSE nyerte a megyei rangadót
A bajnoki éllovas Veszprém Pannon SE három góllal múlta felül a megyei nagy rivális, házigazda Nemesvámos együttesét a női kézilabda NB II szombati rangadóján.