Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Folytatódik a Tihany és az Úrkút versenyfutása

2021. november 18. 6:01
Izgalmas összecsapásokra van kilátás a Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság őszi idényének utolsó előtti fordulójában.

A tizennegyedik, vagyis az őszi idény utolsó előtti fordulóját rendezik a hétvégén a megyei élvonalban.

Az éllovas Úrkút (11 győzelem, 2 döntetlen) az ellen a Várpalota ellen igyekszik megőrizni veretlenségét, amely az előző körben 11-0-ra kiütötte a Herendet.

A címvédő Tihany (11 győzelem, 1 döntetlen) a bajnokságban gyengén rajtoló, ám az előző négy fordulóban három győzelmet arató Balatonalmádit fogadja.

Tihanyba látogat az Almádi (archív fotó)Tihanyba látogat az Almádi (archív fotó)

Kifejezetten izgalmasnak ígérkezik a negyedik Sümeg és a hatodik TIAC találkozója. Ahogyan a harmadik Pét és a hetedik Ajka Kristály mérkőzésének kimenetelét is nehéz megtippelni.

Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, 14. forduló:

November 20., szombat, 13.30

Úrkút SK–Várpalotai BSK
Helyszín: Úrkút Sporttelep

FC Zirc–Devecser SE
Helyszín: Zirci Sporttelep

Tihanyi FC–Balatonalmádi SE
Helyszín: Tihanyi Sportpálya

Ajka Kristály SE–Péti MTE
Helyszín: Ajka Kristály SE

Sümeg VSE–TIAC VSE
Helyszín: Sümeg VSE

Fűzfői AK–Herendi PSK
Helyszín: Fűzfő Városi Stadion

November 21., vasárnap, 13.30

Magyarpolány SE–Csetény SE
Helyszín: Községi SE

Szentantalfa NVSE–Gyulafirátót SE
Helyszín: Szentanatalfa Nivegy-Völgy SE Sporttelep

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. ma 14:09 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.