2022. január 22.
//
Vince névnap

Tapad a Tapolca

2021. december 6. 5:01
A TIAC VSE 3-0-ra nyert az Ajka Kristály vendégeként a Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság szombati, pótolt mérkőzésén.

November végén rendezték a megyei élvonal őszi idényének utolsó fordulóját, egy mérkőzést azonban egy héttel elhalasztottak, amelyen az Ajka Kristály a TIAC gárdáját fogadta. Az első félidőben érintetlenek maradtak a hálók, az utolsó félórában aztán hármat is lőttek a tapolcaiak, akik győzelmükkel tapadni tudnak a harmadik Pétre és a negyedik Zircre.

A TIAC-ra még egy találkozó vár a naptári évben: december 12-én a Csetény látogat a Tapolca Városi Sporttelepre.

Az első fordulóból elhalasztott TIAC-Tihany mérkőzést viszont csak márciusban pótolják, így az is eldőlt, hogy az Úrkút telelhet a tabella élén.

Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, 15. forduló:

December 4., szombat
Ajka Kristály SE–TIAC VSE 0-3 (0-0)
Gólszerzők: Tóth M. (64.), Mékli (69., 85.)

A 6. fordulóból elhalasztott mérkőzés:

December 12., vasárnap, 13.30
TIAC VSE–Csetény SE
Helyszín: Tapolca Városi Sporttelep

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba

További cikkek

Összecsapnak a megyei válogatottak!
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.
Sima tihanyi győzelem a záró forduló rangadóján
Sima tihanyi győzelem a záró forduló rangadóján
A címvédő Tihany 4-0-ra nyert Péten, az éllovas Úrkút 8-0-ra kiütötte a Csetényt – hét mérkőzést rendeztek a Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság őszi idényének utolsó körében.
Zárul az őszi idény a megyei élvonalban
Zárul az őszi idény a megyei élvonalban
A harmadik helyen álló Pét és a második Tihany fogadja a Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság őszi idényének utolsó fordulójában.
A hajrában lőtt góllal nyert a címvédő
A hajrában lőtt góllal nyert a címvédő
A Tihanyi FC Henn Márk 85. szerzett találatával verte a Balatonalmádit, az Úrkút 4-0-ra nyert a Várpalota ellen – öt hazai siker mellett két vendég győzelem született a Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában.
Folytatódik a Tihany és az Úrkút versenyfutása
Folytatódik a Tihany és az Úrkút versenyfutása
Izgalmas összecsapásokra van kilátás a Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság őszi idényének utolsó előtti fordulójában.