2022. május 24.
//
Eszter névnap

Stabilitás a VEDAC vezetésében

2021. december 10. 8:32
VEDAC
A klub két éve újraválasztott elnöksége további öt évre hosszabbította meg az ügyvezető igazgató, Németh Attila kinevezését.

A VEDAC alapszabályának rendelkezése szerint a klub elnöksége nyílt pályázatot írt ki az ügyvezető igazgatói pozíció betöltésére, melynek eredményeként a jelenlegi ügyvezetőt nevezte ki további öt évre.

További öt évre meghosszabbították Németh Attila ügyvezető igazgató kinevezésétTovábbi öt évre meghosszabbították Németh Attila ügyvezető igazgató kinevezését

Az 1990-ben alapított egyesületnek Németh Attila a harmadik ügyvezetője Kun László és Földesi Tibor után. 2009 novembere óta tölti be a pozíciót, a klub mindenkori elnöksége kétszer egy évre és immár harmadszor öt évre nevezte ki.

A VEDAC szervezetének erőssége, hogy a vezetősége stabil, a klub által elkötelezett, szakmai és morális téren értékazonos, a saját területén hozzáértő és fejlődőképes személyekből áll. Az Elnökség és a Felügyelő Bizottság 2014 óta, az ügyvezető igazgató 2009 óta, a szakmai igazgató 2016 óta tölti be pozícióját. Ez az állandóság a klub stabilitásának és fejlődőképességének alappillére.

vehir.hu

További cikkek

Irány a döntő!
Irány a döntő!
A legeredményesebb vidéki egyesületként kvalifikálta magát a döntőbe a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) az atlétikai magyar csapatbajnokság nyugati elődöntőjéből.
A siker és ami mögötte van – megyénk legjobb sportolót díjazták
A siker és ami mögötte van – megyénk legjobb sportolót díjazták
Bartha-Kéri Bianka és Rasovszky Kristóf a 2021-es év sportolója, a Telekom Veszprém a legjobb csapat – péntek délután a Megyeházán köszöntötték a 2021-ben kiemelkedően szereplő sportolóinkat, valamint átadták a Tüskés Endre-díjakat is.
Félmaraton után a második helyen
Félmaraton után a második helyen
A félmaraton és gyalogló országos bajnoksággal vette kezdetét az atlétikai magyar csapatbajnokság. A Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) nagyszerűen kezdett, így most az előkelő második helyen áll az összesített rangsorban.
Nemzetközi szintű eredmények az évadnyitón
Nemzetközi szintű eredmények az évadnyitón
Rangos mezőny gyűlt össze a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) hagyományos évadnyitó dobóversenyén, ahol ennek megfelelően nemzetközi szinten is kiemelkedő eredmények születtek. A hazaiak atlétája, Csekő Miklós például a junior világranglistán a második helyre repítette magát nagyszerű eredményével.
Az Egyetemkör búcsúztatta az atlétikapályát
Az Egyetemkör búcsúztatta az atlétikapályát
Mintegy százötvenen vettek részt a Pannon Egyetem Testnevelési és Sport Intézet és a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) szervezésében a 20. Egyetemkör Futóversenyen és a VEDAC pályabúcsúztatóján.