2022. június 28.
//
Levente, Irén névnap

Az Almádi nevetett a végén

2022. február 7. 13:21
A naptári év első, pótolt megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzésén a házigazda Balatonalmádi gárdája 2-1-re múlta felül a Tapolca csapatát

A VEHIR.HU megyei labdarúgó élvonal tavaszi szezonja hivatalosan csak február 19-én fogja kezdetét venni. Az elmúlt hétvégén ugyanakkor két rivális már bepótolta a kilencedik körből elhalasztott derbit: vasárnap a Balatonalmádi fogadta a Tapolcát, így ez lett a naptári év első mérkőzése.

Az első felvonásban kiegyenlített játék folyt, a vezetést ugyanakkor sikerült megszereznie a tapolcaiaknak. A hazaiak a pihenőt követően viszont átvették az irányítást: előbb egyenlíteniük, a hajrában pedig fordítaniuk is sikerült a balatonalmádiaknak.

Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, a 9. fordulóból elhalsztott mérkőzésen:
Balatonalmádi–TIAC 2-1 (0-1)
Gólszerzők: Varga P. (75.), Burcsik (91.) ill. Kiss J. (30.)

Így állnak a csapatok a tavaszi rajt előtt:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu

További cikkek

Az utolsó fordulót rendezték a labdarúgó megyei másodvonalban
Az utolsó fordulót rendezték a labdarúgó megyei másodvonalban
A bajnok Csabrendek 7-3-ra múlta felül a Tihany-Balatonszőlős gárdáját a Veszprém megyei labdarúgó-bajnokság elmúlt hétvégéi, idei utolsó fordulójában.
Az év mérkőzésén lett kupagyőztes a Pét
Az év mérkőzésén lett kupagyőztes a Pét
A vehir.hu labdarúgó megyei kupa szerdai, ajkai döntőjében a szó szoros értelmében minden megtörtént: kivédett büntető, piros lap, de még a játékvezető lába is begörcsölt. A vándorserleget tizenegyespárbaj után végül a Pét vihette haza, a bajnokságot megnyerő Úrkútnak be kellett érnie az ezüstéremmel.
Első győzelmét aratta a Szilágyi DSE
Első győzelmét aratta a Szilágyi DSE
A Veszprém megyei labdarúgó másodvonal hétvégi, idei utolsó előtti fordulójában a sereghajtó Szilágyi DSE 1-0-ra nyert a Somló SC otthonában.
Huszonegy (!) gólt lőtt a bajnok Úrkút az utolsó fordulóban
Huszonegy (!) gólt lőtt a bajnok Úrkút az utolsó fordulóban
A bajnoki címet már korábban begyűjtő Úrkút emlékezetes sikert aratott a vehir.hu labdarúgó megyei élvonal hétvégi, záró fordulójában.
Komoly harcok várhatóak a kiesés ellen
Komoly harcok várhatóak a kiesés ellen
Az előttünk álló hétvégén idei utolsó köréhez érkezik a vehir.hu labdarúgó megyei élvonal. A dobogós helyezések korábban már eldőltek, a kiesés ellen menekülő csapatokra viszont kemény küzdelmek várnak.