2022. június 29.
//
Péter, Pál névnap

Megyei foci: kezdődik a tavaszi szezon!

2022. február 17. 14:18
Az előttünk álló hétvégén hivatalosan is kezdetét veszi a vehir.hu labdarúgó megyei élvonal tavaszi szezonja; izgalmas derbiket tartogat a tizenhatodik forduló.

Igaz, az elmúlt hetekben több elhalasztott mérkőzést is bepótoltak a csapatok a Veszprém megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban, de a tavaszi szezon hivatalosan még nem kezdődött el. Hétvégén ugyanakkor már teljes fordulót rendez a szövetség: vérbeli rangadókra is van kilátás!

A tizenhatodik forduló szombati játéknapján ugyanis a második pozíciót elfoglaló Tihany gárdája a harmadik helyen álló TIAC otthonában fog vendégeskedni. Vasárnapra szintén jut egy szorosnak ígérkező összecsapás: a Balatonalmádi alakulata a Zirc együttesét fogadja majd.

Izgalmas mérkőzésekre van kilátás! (archív fénykép)Izgalmas mérkőzésekre van kilátás! (archív fénykép)

VEHIR.HU labdarúgó megyei élvonal, a 16. forduló párosításai:

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

Simon Dani
Szalai Csaba

További cikkek

Az utolsó fordulót rendezték a labdarúgó megyei másodvonalban
Az utolsó fordulót rendezték a labdarúgó megyei másodvonalban
A bajnok Csabrendek 7-3-ra múlta felül a Tihany-Balatonszőlős gárdáját a Veszprém megyei labdarúgó-bajnokság elmúlt hétvégéi, idei utolsó fordulójában.
Az év mérkőzésén lett kupagyőztes a Pét
Az év mérkőzésén lett kupagyőztes a Pét
A vehir.hu labdarúgó megyei kupa szerdai, ajkai döntőjében a szó szoros értelmében minden megtörtént: kivédett büntető, piros lap, de még a játékvezető lába is begörcsölt. A vándorserleget tizenegyespárbaj után végül a Pét vihette haza, a bajnokságot megnyerő Úrkútnak be kellett érnie az ezüstéremmel.
Első győzelmét aratta a Szilágyi DSE
Első győzelmét aratta a Szilágyi DSE
A Veszprém megyei labdarúgó másodvonal hétvégi, idei utolsó előtti fordulójában a sereghajtó Szilágyi DSE 1-0-ra nyert a Somló SC otthonában.
Huszonegy (!) gólt lőtt a bajnok Úrkút az utolsó fordulóban
Huszonegy (!) gólt lőtt a bajnok Úrkút az utolsó fordulóban
A bajnoki címet már korábban begyűjtő Úrkút emlékezetes sikert aratott a vehir.hu labdarúgó megyei élvonal hétvégi, záró fordulójában.
Komoly harcok várhatóak a kiesés ellen
Komoly harcok várhatóak a kiesés ellen
Az előttünk álló hétvégén idei utolsó köréhez érkezik a vehir.hu labdarúgó megyei élvonal. A dobogós helyezések korábban már eldőltek, a kiesés ellen menekülő csapatokra viszont kemény küzdelmek várnak.