Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Női kézilabda Eb-selejtező: Tóth Gabriella lemondta a szereplést

2022. február 17. 18:57 // Forrás: MTI
Tóth Gabriella, a Mosonmagyaróvár irányítója nem fogadta el a meghívót a magyar női kézilabda-válogatott márciusi Európa-bajnoki selejtezőire.

"Nagyon sokat gondolkodtam a válogatott meghívóról, de végül úgy döntöttem, hogy ezt most nem fogadom el" - nyilatkozta csütörtökön a klubja honlapján Tóth Gabriella.    

A 49-szeres válogatott játékos hozzátette, nagyon örült Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány megkeresésének, de úgy érzi, jelenleg fizikálisan és pszichésen sincs jó állapotban, ami szerinte látszik is a teljesítményén. Mint kifejtette, ősszel jól ment neki a játék, de megfertőződött a koronavírussal és 18 napig betegeskedett, a visszatérese után pedig nem volt ideje a felkészülésre, mert azonnal játszania kellett klubcsapata hazai és nemzetközi mérkőzésein.

Fotó: Kovács AnikóFotó: Kovács Anikó

"Az elmúlt találkozókon látszott, hogy jelenleg én nem vagyok jó állapotban, nem teljesítek olyan szinten, ami segítség lenne a magyar válogatott számára" - magyarázta Tóth.    

A magyar válogatott keretének tagjai jövő szombaton találkoznak Telkiben, majd március 2-án Tatabányán, 5-én pedig Santanderben lépnek pályára a decemberi világbajnokságon negyedik helyezett spanyolok ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat harmadik és negyedik fordulójában.

vehir.hu
további cikkek
Női kézilabda olimpiai selejtező: kihirdették a 18 fős magyar keretet Női kézilabda olimpiai selejtező: kihirdették a 18 fős magyar keretet Kihirdette az április 11. és 14. közötti, debreceni női kézilabda olimpiai selejtezőn, valamint a Norvégia és Ausztria elleni Eurokupa-mérkőzéseken szereplő 18 fős keretét Golovin Vlagyimir, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. 2024. március 22. 13:30 Női kézilabda olimpiai selejtező – Csütörtökön kezdődik a bérletértékesítés Női kézilabda olimpiai selejtező – Csütörtökön kezdődik a bérletértékesítés Csütörtökön kezdődik a bérletértékesítés az április 11. és 14. között Debrecenben sorra kerülő női kézilabda olimpiai selejtezőtornára. 2024. március 6. 15:52 Női kézilabda Eurokupa: idegenben is legyőzte Svájcot a magyar válogatott női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eurokupa: idegenben is legyőzte Svájcot a magyar válogatott A magyar női kézilabda-válogatott 35-27-re nyert Svájc ellen Gümligenben az Eurokupa szombati játéknapján. 2024. március 2. 19:05 Női kézilabda Eurokupa: magabiztos siker Tatabányán a svájciak ellen női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eurokupa: magabiztos siker Tatabányán a svájciak ellen A magyar női kézilabda-válogatott - második félidei jó teljesítményével magabiztos sikert aratva - 38-26-ra legyőzte Svájc együttesét az Eurokupában szerdán, Tatabányán. 2024. február 28. 19:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.