2022. augusztus 19.
//
Huba névnap

Alulmaradt a VPSE a tavaszi rajton

2022. február 21. 9:04
A Veszprém Pannon háromgólos vereséget szenvedett a Sárvár otthonában a női kézilabda NB II hétvégi, tavaszi rajtján. Némethné Sulyok Erzsébet csapata így elvesztette hibátlan mutatóját, de továbbra is listavezető maradt.

Fennállása legsikeresebb félévét tudhatta maga mögött a Veszprém Pannon SE női kézilabdacsapata, miután a III. osztályban tizenegyből tizenegy mérkőzést megnyert az őszi szezonban. Hétvégén kezdetét vette az őszi felvonás: szombaton Sárváron vendégeskedtek Némethné Sulyok Erzsébet tanítványai.

Jól kezdett a VPSE: a tizedik percben két góllal vezettek a veszprémiek (3-5). Ezt követően azonban feljebb kapcsolt egy fokozatot a vendéglátó, amelynek előbb egyenlítenie, majd fordítania is sikerült. A félidei pihenőre már a sárváriak vonulhattak kétgólos előnnyel (12-10).

Elmaradt a VPSE-győzelem (archív fénykép)Elmaradt a VPSE-győzelem (archív fénykép)

A szünet után a vendégek részéről Zvolenszky kezdte meg a gólgyártást, ám a vendéglátó 3-0-s sorozattal rukkolt elő (36. perc: 15-11). A Pannon SE minden erejét bevetetette, de nem sikerült felkapaszkodnia. A bakonyi hölgyek így végül vereséget szenvedtek (végeredmény: 21-18).

A Veszrém Pannon SE statisztikája már nem hibátlan, de továbbra is éllovas a bajnokságban.

Női kézilabda NB II Észak-nyugati csoport, 12. forduló:
Sárvári Kinizsi–Veszprém Pannon SE 21-18 (12-10)
Sárvár Aréna. Vezette: Borsóné, Lakatos.
A VPSE gólszerzői: Ács 7, Takács 5, Zvolenszky 4, Kiss 1
Edzőjük: Némethné Sulyok Erzsébet.
Hétméteresek: 4/3, ill. 4/3
Kiállítások: 8, ill. 2 perc

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 22. 2022. május 21. 16:00 Ajka, Városi Sportcsarnok Ajka VPSE 25-30
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 21. 2022. május 15. 16:00 Veszprém, Munkacsarnok VPSE Bük 26-36
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 20. 2022. május 7. 18:30 Ikrény, Sportközpont VKLSE Győr VPSE 24-29
előző események betöltése

További cikkek

Győzelemmel és bajnoki címmel zárta az idényt a VPSE
Győzelemmel és bajnoki címmel zárta az idényt a VPSE
A házigazda Veszprém Pannon SE 30-25-re nyert a megyei rivális Ajka ellen a női kézilabda NB II szombati, idei utolsó fordulójában. A bakonyiak a diadalt követően aranyérmeiket is megkapták, amelyeket Porga Gyula polgármester adott át.
Tíz góllal kapott ki a bajnok VPSE
Tíz góllal kapott ki a bajnok VPSE
A Veszprém Pannon SE 36-26-ra maradt alul a vendég Büki TK ellen a női kézilabda NB II vasárnapi, tét nélküli mérkőzésén.
Klubtörténeti siker: bajnok a Veszprém Pannon SE!
Klubtörténeti siker: bajnok a Veszprém Pannon SE!
A Veszprém Pannon SE öt góllal diadalmaskodott a VKLSE Győr otthonában szombaton, így két fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert, azaz megnyerte a III. osztályú kézilabda-bajnokság észak-nyugati csoportját. Az elért eredmény klubtörténeti sikernek számít.
Idei tizennyolcadik diadalát aratta a VPSE
Idei tizennyolcadik diadalát aratta a VPSE
A bajnoki éllovas Veszprém Pannon SE tizenkilenc góllal múlta felül a Győri ETO KC U22-es csapatát a női kézilabda NB II szombati összecsapásán.
A listavezető VPSE nyerte a megyei rangadót
A listavezető VPSE nyerte a megyei rangadót
A bajnoki éllovas Veszprém Pannon SE három góllal múlta felül a megyei nagy rivális, házigazda Nemesvámos együttesét a női kézilabda NB II szombati rangadóján.