2022. augusztus 19.
//
Huba névnap

Négy ponttal vezeti a bajnokságot a VPSE

2022. március 21. 10:52
A listavezető Veszprém Pannon SE könnyed diadalt aratott a SZESE Győr vendégeként a III. osztályú kézilabda-bajnokság hétvégi összecsapásán.

Az elmúlt hétvégén rendezték a női kézilabda NB II tizenötödik fordulóját. Az éllovas Veszprém Pannon SE vasárnap a SZESE Győr otthonába látogatott.

Remekül kezdtek a bakonyiak, 3-0-s sorozatot produkáltak. A VPSE-fölény hamar kirajzolódott, Némethné Sulyok Erzsébet tanítványai a pihenőre már hétgólos fórral vonulhattak (félidei részeredmény: 10-17).

Jól halad a bajnoki cím felé a VPSE (archív fénykép)Jól halad a bajnoki cím felé a VPSE (archív fénykép)

A vendégek a fordulást követően sem vettek visszább a lendületből. Magabiztosan kézilabdáztak a veszprémiek, kapusteljesítményben, védekezésben és támadásban is minőségi játékot produkáltak, amelynek kilencgólos VPSE-győzelem lett az eredménye (26-35).

Kiemelendő, hogy Zvolenszky Nóra tizenegyszer vette be a házigazda kapuját.

A Veszprém Pannon SE eddigi tizenöt meccséből tizennégyet megnyert. A bakonyi hölgyek négy ponttal vezetik a bajnokságot.

Női kézilabda NB II Észak-nyugat, 15. forduló:
SZESE Győr–Veszprém Pannon SE 26-35 (10-17)
Győr, Egyetemi Csarnok. Vezette: Gyimesi, Kékesi.
A VPSE legeredményesebb gólszerzői: Zvolenszky 11, Ács 6.
Edzőjük: Némethné Sulyok Erzsébet.
Hétméteresek: 6/6, ill. 6/5
Kiállítások: 6, ill. 8 perc

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 22. 2022. május 21. 16:00 Ajka, Városi Sportcsarnok Ajka VPSE 25-30
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 21. 2022. május 15. 16:00 Veszprém, Munkacsarnok VPSE Bük 26-36
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 20. 2022. május 7. 18:30 Ikrény, Sportközpont VKLSE Győr VPSE 24-29
előző események betöltése

További cikkek

Győzelemmel és bajnoki címmel zárta az idényt a VPSE
Győzelemmel és bajnoki címmel zárta az idényt a VPSE
A házigazda Veszprém Pannon SE 30-25-re nyert a megyei rivális Ajka ellen a női kézilabda NB II szombati, idei utolsó fordulójában. A bakonyiak a diadalt követően aranyérmeiket is megkapták, amelyeket Porga Gyula polgármester adott át.
Tíz góllal kapott ki a bajnok VPSE
Tíz góllal kapott ki a bajnok VPSE
A Veszprém Pannon SE 36-26-ra maradt alul a vendég Büki TK ellen a női kézilabda NB II vasárnapi, tét nélküli mérkőzésén.
Klubtörténeti siker: bajnok a Veszprém Pannon SE!
Klubtörténeti siker: bajnok a Veszprém Pannon SE!
A Veszprém Pannon SE öt góllal diadalmaskodott a VKLSE Győr otthonában szombaton, így két fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert, azaz megnyerte a III. osztályú kézilabda-bajnokság észak-nyugati csoportját. Az elért eredmény klubtörténeti sikernek számít.
Idei tizennyolcadik diadalát aratta a VPSE
Idei tizennyolcadik diadalát aratta a VPSE
A bajnoki éllovas Veszprém Pannon SE tizenkilenc góllal múlta felül a Győri ETO KC U22-es csapatát a női kézilabda NB II szombati összecsapásán.
A listavezető VPSE nyerte a megyei rangadót
A listavezető VPSE nyerte a megyei rangadót
A bajnoki éllovas Veszprém Pannon SE három góllal múlta felül a megyei nagy rivális, házigazda Nemesvámos együttesét a női kézilabda NB II szombati rangadóján.