2023. február 7.
//
Tódor névnap

Két bronzérem a veszprémi jégkorongozók idei mérlege

Az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia U14 A1-es csapata a harmadik helyet szerezte meg a korosztályos magyar bajnokságban.

A székesfehérvári egyesület veszprémi támadói, Gál Dániel és Kovács Zsombor osztotta meg tapasztalatait a szezonról.

Az alapszakasz nehezen indult, de a középszakasz végére már a nagy riválisainkat is mind legyőztük. Sajnos a döntőbe jutásért szoros mérkőzésen vereséget szenvedtünk a későbbi bajnoktól. A bronzéremért idén először három mérkőzést kellett nyerni, ami a Vasas csapata ellen hibátlanul sikerült

– fogalmazott Gál Dániel.

Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy áprilisban részt vehettünk a Miskolcon megrendezett Vipassana DVTK Ice Hockey Cup elnevezésű nemzetközi U16-os jégkorongtornán, ahol már az ifj. Ocskay Gábor Nemzeti Jégkorong Akadémia színeiben játszhattunk és tapasztalatot gyűjthettünk finn, cseh, osztrák, és szlovák ellenfeleinktől. Nagyon örültünk, hogy a legeredményesebb magyar csapatként itt is a harmadik helyen végzetünk

– értékelt Kovács Zsombor.

vehir.hu

További cikkek

Együttműködési megállapodást kötött a Táncsics technikuma és a jégkorong-egyesület
Együttműködési megállapodást kötött a Táncsics technikuma és a jégkorong-egyesület
A kétoldalú megállapodással a jó tanuló, jó sportoló értékrendet erősítené a VSZC Táncsics Mihály Technikum és a Veszprémi Jégkorong Sportegyesület Veszprém Fiatal Sportolóiért Közhasznú Alapítvány.
Átadták a Veszprémi Jégcsarnokot
Átadták a Veszprémi Jégcsarnokot
A Veszprém Fiatal Sportolóiért Közhasznú Alapítvány az egykori Tüzér utcai sporttelepen egy kétezer négyzetméter alapterületű komplexumot valósított meg egymilliárd forintnyi TAO-támogatásból.
Válogatott szintű hokisokat nevelnének Veszprémben
Válogatott szintű hokisokat nevelnének Veszprémben
A Veszprémi Jéglovagok és az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia több környékbeli klubbal együttműködve csapatokat szeretne indítani a soron következő idényben a női bajnokságban.
Magyar bajnoki ezüstérmes veszprémi jégkorongozók
Magyar bajnoki ezüstérmes veszprémi jégkorongozók
Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia (IOGJA) nyerte a serdülőbajnokságot, ezzel teljessé vált az éremtáblázat a székesfehérvári klub utánpótlásában.
A „gyengébbik nem” nem gyenge küzdelme a jégen
A „gyengébbik nem” nem gyenge küzdelme a jégen
Közös edzést és barátságos mérkőzést szervezett a Veszprémi Jéglovagok jégkorongklub és az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia fiatal lányoknak, akik a Dunántúl több városából érkeztek Veszprémbe, hogy a jövőben a tervek szerint egy csapatot alkossanak majd. A cél, hogy a következő szezonban a Királynék Városa is ki tudjon állni egy csapattal a női bajnokságban.