Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Három éremmel gazdagodtak

2022. május 24. 19:40 // Forrás: VEDAC
Jól szerepelt a hagyományos váltófutó magyar bajnokságon a VEDAC, amelynek három érmet is sikerült hazahoznia.

Kecskeméten rendezték meg az idei váltófutó magyar bajnokságot, ahol újonc, serdülő, ifjúsági és abszolút kategóriákban lehetett nevezni. A VEDAC több korcsoportban is megmérette magát, a versenyzők kitettek magukért, szép eredményeket értek el.

Az élre kívánkozik az ifjúsági korosztályban szerzett női aranyérem 4x800 méteren: a Bognár Emma, Esső Dóra, Rédling Renáta, Szemán Kata összeállítású négyes remek versenyzéssel, nyolc másodperces előnnyel utasított maga mögé mindenkit.

Fotó: VEDACFotó: VEDAC

Junior korosztályban is ezüstérmet szereztek a VEDAC-os lányok: Szemán Kitti, Báles Pálma, Arnhoffer Kata, Tóth Eszter jól futott és megérdemelten lett második.

Szintén ezüstérmet vehettek át a junior férfi váltó tagjai a 4x1500 méteren nyújtott teljesítményük alapján, a Barát Benedek, Furda Botond, Balogh Attila, Lents Barnabás összeállítású kvartett nagy hajrával előzte meg a Vasast, és ért be második helyen.

Rajtuk kívül negyedik lett az újonc fiú váltó 4x100 méteren, ötödik a 4x600-as staféta ugyanebben a korosztályban.

A női mezőnyben az újoncoknál nyolcadik helyen végzett a VEDAC csapata 4x600 méteren. A serdülő korcsoportban a 4x100-as váltó hetedik helye érdemel dicséretet.

Eredmények

Férfi. U14. 4x100: 4. VEDAC (Lestár Máté, Szűcs Kenéz, Szerencsés Hunor, Horváth Botond) 52.79. 4x600: 5. VEDAC (Varga Áron, Esső Ádám, Csima Alex, Mireider Gergő) 7:15.40.

Junior U20. 4x1500:  2. VEDAC (Barát Benedek, Furda Botond, Balogh Attila, Lents Barnabás) 17:28.36

Női. U14: 4x600: 8. VEDAC (Fresli Hanna, Kovács Kincső, Böröcz-Bacher Csenge, Fresli Kinga) 7:47.68.

Serdülő U16. 4x100: 7. VEDAC (Nagy Bianka, Bakler Zita, Jánosi Tünde, Sinkó Fédra) 52.57.

Ifjúsági U18. 4x800: 1. VEDAC (Bognár Emma, Esső Dóra, Rédling Renáta, Szemán Kata) 9:36.35.

Junior U20. 4x800: 2. VEDAC (Szemán Kitti, Báles Pálma, Arnhoffer Kata, Tóth Eszter) 9.59.22. 

vehir.hu
további cikkek
Negyedszer rendeztek hegyi ob-t atlétika Negyedszer rendeztek hegyi ob-t Idilli zöld környezetben, viszont annál nehezebb és küzdelmesebb pályán rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) közösen az idei hegyifutó félmaratoni magyar bajnokságot. ma 15:35 Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Veszprém vármegyében rendezik a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság három sportágának versenyét, így a vívásét, az atlétikáét, valamint a triatlonét, méghozzá a Pannon Egyetem, a VEDAC, a VESC, a Spirit SC és a Tapolca Vívóklub összefogásának köszönhetően. Az eseményeket beharangozó sajtótájékoztatót szerda délelőtt tartották a Pannon Köztérben. tegnap 14:40 Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC atlétika Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC Negyedik alkalommal ad otthont Szentgál és környéke vasárnap a nyílt hegyifutó félmaratoni országos bajnokságnak, amelyet a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) bonyolíthat le. 2024. április 5. 10:33 Ezüstérmet szerzett Budapesten a VEDAC futója VEDAC Ezüstérmet szerzett Budapesten a VEDAC futója Második helyezést szerzett Honti Marcell, a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) futója, Budapesten az NN City Run Fuss Budapest! elnevezésű, 11.5 kilométeres országúti futóversenyen. 2024. április 4. 15:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.