2022. július 1.
//
Annamária névnap

Komoly harcok várhatóak a kiesés ellen

2022. május 26. 6:35
Az előttünk álló hétvégén idei utolsó köréhez érkezik a vehir.hu labdarúgó megyei élvonal. A dobogós helyezések korábban már eldőltek, a kiesés ellen menekülő csapatokra viszont kemény küzdelmek várnak.

Az elmúlt fordulóban már eldőlt, hogy az Úrkút lesz a bajnoka a Veszprém megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságnak, amelynek második helyén a Tihany, harmadik pozíciójában a Pét végez majd. Egy forduló ugyanakkor még hátravan a kiírásból, amelyet hétvégén rendeznek majd.

Kapcsolódó cikk
Nincs több kérdés: bajnok az Úrkút!
Azok után, hogy szombaton a Várpalota otthonában 6-0-s diadalt aratott, immár biztossá vált az Úrkút bajnoki címe a Veszprém megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban.

A kiesés ellen küzdő csapatokra nehéz megmérettetések várnak: az utolsó, tizenhatodik helyen álló Csetény éppen az éllovas, Úrkút otthonába látogat, míg a Herend Sümegre, a Gyulafirátót pedig Zircre látogat majd.

A kiesés ténye megvalósul, hiszen az utolsó két csapat kiesőhelyen végez. Ám ha az alsóbb osztályból feljutók nem tudják vállalni a tagságot, akkor az élvonalból kiesett csapatokat kérik fel az ismételt szereplésre.

Vehir.hu labdarúgó megyei élvonal, a 30. forduló párosítása:

Május 28., szombat 17.00

Úrkút–Csetény
Helyszín:
Úrkút Sporttelep

Sümeg–Herend
Helyszín:
Sümeg VSE

Tapolca–Ajka Kristály
Helyszín:
Tapolcai Sporttelep

Tihany–Pét
Helyszín:
Tihanyi Sportpálya

Szentantalfa–Balatonalmádi
Helyszín:
Nivegy-Völgy Sporttelep

Zirc–Gyulafirátót
Helyszín:
Zirci Sporttelep

Magyarpolány–Devecser
Helyszín:
Községi SE

Várpalota–Balatonfűzfő
Helyszín:
Bányász Sporttelep

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu

További cikkek

Az utolsó fordulót rendezték a labdarúgó megyei másodvonalban
Az utolsó fordulót rendezték a labdarúgó megyei másodvonalban
A bajnok Csabrendek 7-3-ra múlta felül a Tihany-Balatonszőlős gárdáját a Veszprém megyei labdarúgó-bajnokság elmúlt hétvégéi, idei utolsó fordulójában.
Az év mérkőzésén lett kupagyőztes a Pét
Az év mérkőzésén lett kupagyőztes a Pét
A vehir.hu labdarúgó megyei kupa szerdai, ajkai döntőjében a szó szoros értelmében minden megtörtént: kivédett büntető, piros lap, de még a játékvezető lába is begörcsölt. A vándorserleget tizenegyespárbaj után végül a Pét vihette haza, a bajnokságot megnyerő Úrkútnak be kellett érnie az ezüstéremmel.
Első győzelmét aratta a Szilágyi DSE
Első győzelmét aratta a Szilágyi DSE
A Veszprém megyei labdarúgó másodvonal hétvégi, idei utolsó előtti fordulójában a sereghajtó Szilágyi DSE 1-0-ra nyert a Somló SC otthonában.
Huszonegy (!) gólt lőtt a bajnok Úrkút az utolsó fordulóban
Huszonegy (!) gólt lőtt a bajnok Úrkút az utolsó fordulóban
A bajnoki címet már korábban begyűjtő Úrkút emlékezetes sikert aratott a vehir.hu labdarúgó megyei élvonal hétvégi, záró fordulójában.
Bajnok a Csabrendek!
Bajnok a Csabrendek!
Két fordulóval az idény vége előtt bebiztosította bajnoki címét a Csabrendek, miután az elmúlt hétvégén 6-0-ra nyert a vendég Somló ellen a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban.