2022. augusztus 17.
//
Jácint névnap

Első győzelmét aratta a Szilágyi DSE

2022. május 31. 14:46
A Veszprém megyei labdarúgó másodvonal hétvégi, idei utolsó előtti fordulójában a sereghajtó Szilágyi DSE 1-0-ra nyert a Somló SC otthonában.

A CoreComm SI megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság utolsó előtti fordulójához érkezett az elmúlt hétvégén. A Csabrendek bajnoki címe már korábban eldőlt, de a további helyezések elérése érdekében még izgalmas összecsapásokra volt kilátás.

A Peremarton 2-2-es döntetlent játszott a vendég Csabrendekkel, az Alsóörs 4-1-re nyert hazai pályán a Taliándörögd ellen, míg a vendég Öskü 3-0-ra múlta felül az Ugodot. A Balatonfüredi USC szintén idegenbeli környezetben nyert 3-0-ra az Ősi ellen, a Szilágyi DSE pedig idei első diadalát aratta a Somló SC otthonában (0-1).

CoreComm SI megyei labdarúgó másodvonal, a 25. forduló eredményei:

Peremarton – Csabrendek 2-2 (1-0)
Gólszerzők:
Jónás (22.), Varga (77.), ill. Preininger (51., 60.)

Alsóörs – Taliándörögd 4-1 (1-0)
Gólszerzők:
Óvári (8., 55.), Udvardi (77., 86.), ill Horváth (75.)

Ugod – Öskü 0-3 (0-1)
Gólszerzők:
Talián (4., 76.), Jancsek (65.)

Somló SC – Szilágyi DSE 0-1 (0-0)
Gólszerzők:
Görög (89.)

Ősi – Balatonfüredi USC 0-3 (0-1)
Gólszerzők:
Frey (7.), Füle (75.), Bene (86.)

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

Simon Dani

További cikkek

Az utolsó fordulót rendezték a labdarúgó megyei másodvonalban
Az utolsó fordulót rendezték a labdarúgó megyei másodvonalban
A bajnok Csabrendek 7-3-ra múlta felül a Tihany-Balatonszőlős gárdáját a Veszprém megyei labdarúgó-bajnokság elmúlt hétvégéi, idei utolsó fordulójában.
Az év mérkőzésén lett kupagyőztes a Pét
Az év mérkőzésén lett kupagyőztes a Pét
A vehir.hu labdarúgó megyei kupa szerdai, ajkai döntőjében a szó szoros értelmében minden megtörtént: kivédett büntető, piros lap, de még a játékvezető lába is begörcsölt. A vándorserleget tizenegyespárbaj után végül a Pét vihette haza, a bajnokságot megnyerő Úrkútnak be kellett érnie az ezüstéremmel.
Huszonegy (!) gólt lőtt a bajnok Úrkút az utolsó fordulóban
Huszonegy (!) gólt lőtt a bajnok Úrkút az utolsó fordulóban
A bajnoki címet már korábban begyűjtő Úrkút emlékezetes sikert aratott a vehir.hu labdarúgó megyei élvonal hétvégi, záró fordulójában.
Komoly harcok várhatóak a kiesés ellen
Komoly harcok várhatóak a kiesés ellen
Az előttünk álló hétvégén idei utolsó köréhez érkezik a vehir.hu labdarúgó megyei élvonal. A dobogós helyezések korábban már eldőltek, a kiesés ellen menekülő csapatokra viszont kemény küzdelmek várnak.
Bajnok a Csabrendek!
Bajnok a Csabrendek!
Két fordulóval az idény vége előtt bebiztosította bajnoki címét a Csabrendek, miután az elmúlt hétvégén 6-0-ra nyert a vendég Somló ellen a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban.