Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
6°C
2024. március 19. József
Veszprém
6°C

Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója

2022. augusztus 11. 12:48
A szakember, aki Artner Tamás váratlan távozása következtében érkezett az utánpótlásbázishoz, korábban már irányította az akkor még NB II-ben szereplő veszprémi labdarúgócsapatot.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a VFC USE szakmai vezetője, Artner Tamás a nyár közepén váratlanul bejelentette távozási szándékát, amellyel igencsak kellemetlen helyzetbe sodorta az veszprémi utánpótlásközpontot. A szakember visszatért a győri labdarúgó-akadémia élére.

A megüresedett pozícióra a veszprémi születésű, egykor Kaposváron edzőként és akadémia-vezetőként is ténykedő Nagy Tamás volt az USE kiszemeltje, akivel sikerült is megállapodnia Szabó Péter ügyvezetőnek. Nagy az elmúlt hét folyamán már meg is kezdte a munkát Veszprémben.

Az újdonsült szakmai igazgató korábban dolgozott már a Ferencvárosnál is, de Veszprémben sem ismeretlen a neve: a 2013-ban az akkor még NB II-ben szereplő felnőtt alakulat élére nevezték ki. Szabó Péter hangsúlyozta, új vezetőjükkel hamar megtalálták a közös hangot.

Szabó PéterSzabó Péter

Fontos volt számunkra, hogy helyi kötődéssel rendelkező vezetőt találjunk az utánpótlásbázisunk élére. Tamás Veszprémben született és korábban már dolgozott is itt. Bízom a képességeiben, együttműködéssel remek munkát tudunk majd végezni

– vélekedett Szabó.

Az új szakmai igazgató elmondta, örömmel mondott igent a felkérésre, hiszen szeret gyermekekkel dolgozni, akiknek a töretlen fejlődéséért mindent meg fog tenni a jövőben. Példát szeretne mutatni a náluk fejlődő fiataloknak, egyúttal pedig ki is szeretné mozdítani őket a komfortzónájukból.

Nagy TamásNagy Tamás

"Az elsődleges célom az, hogy a fiataljainknak biztosítsam az utat a felnőtt csapatig"

– zárta Nagy Tamás.

vehir.hu
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.