Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tovább robog a Csetény

2022. szeptember 5. 19:09
Öt mérkőzéssel folytatódott a Corecomm SI megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság. A tabellát továbbra is a Csetény vezeti, amely 7-0-ra nyert a Herend ellen.

Két vendég sikerrel kezdődött szombaton a megye II. harmadik fordulója: a Badacsonytomaj a Kamond (0-3), a BKSE-Peremarton pedig a százszázalékos Öskü ellen maradt alul (2-3).

Vasárnap két olyan csapat nézett farkasszemet egymással, amely az előző idényben még egy osztállyal feljebb szerepelt. Kiegyenlített mérkőzésről azonban szó sem lehetett: az éllovas Csetény 7-0-ra kiütötte a Herendet.

Ugyancsak tükörsima győzelmet aratott a házigazda Ősi a Nemesszalók ellen (5-0). A Taliándörögd pedig hazai környezetben maradt alul ugyanilyen különbséggel a továbbra is hibátlan Csabrendek ellen (0-5).

Corecomm SI megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság, 3. forduló:

Szeptember 3., szombat

Badacsonytomaji SE–Kamond FC 0-3 (0-1)
Gólszerzők
: Zubor (2.), Hajmási (67.), Pécz (93.)

BKSE-Peremarton–Gostech PV Öskü FC 2-3 (1-3)
Gólszerzők
: Dufek (41., 50.), ill. Gunther (6.), Jancsek (25.), Auerbach (31.)

Szeptember 4., vasárnap

Csetény SE–Herendi PSK 7-0 (3-0)
Gólszerzők
: Dávid (14.), Orbán (18., 70.), Juhász (27., 66., 83.), Weibel (52.),

Ősi PSK–Nemesszalók ESE 5-0 (4-0)
Gólszerzők
: Horváth L. (52., 58., 65., 76.), Kovács K. (72.)

Taliándörögd SE–Csabrendek FC 0-5 (0-0)
Gólszerzők
: Antal (8.), Csordás (9., 28.), Vastag (38.), Kulman (42. – büntetőből)

Edeltech Ugod SE–Külsővat SE – ELMARADT

A bajnokság tabelláját ITT találja.

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. tegnap 14:09 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.