Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Három gerelyhajító érem

2022. október 9. 6:02 // Forrás: VEDAC
Fiatal csapattal vett részt a hagyományos XVIII. Németh Miklós Gerelyhajító Versenyen a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC).

Vácott rendezték meg a XVIII. Németh Miklós gerelyhajító viadalt, ahol a VEDAC egyre népesebb utánpótlásával vett részt.

A gyermek fiú korosztályban 24.44 méteres új egyéni csúccsal szerezte meg az aranyérmet Esső Gergő. A testvére, Ádám az újonc korcsoportban ért el szintén saját rekordot, s a 36.88 méteres produkcióval bronzérmet vehetett át. Ugyanitt negyedik lett, Eichberger Ádám, szintén egyéni csúccsal. Kalmár Bence a tizedik, Tróbert András a tizenegyedik, Szűcs Olivér a tizenkettedik lett. Sperl Dominik a tizenhetedik, Szeles Krisztián a tizennyolcadik helyezést érte el.

A serdülőknél Tombor Kristóf szintén dobogóra állhatott, bronzérmesként végzett. Ugyanitt Mátyás Gergő a tizedik helyen fejezte be a vetélkedést.

A női mezőnyben az újonc kategóriában Ilowski Zolna a hetedik, Gáspár Nóra a nyolcadik helyen zárt.

A felnőtteknél Máté Fanni ötödik helyezését kell kiemelni.

Eredmények

Férfi. Gyermek: 1. Esső Gergő 24.44. U14: 3. Esső Ádám 36.88, 4. Eichberger Ádám 34.27, 10. Kalmár Bence 27.27, 11. Tróbert András 27.13, 12. Szűcs Olivér 26.82, 17. Sperl Dominik 16.76, 18. Szeles Krisztián 12.65. Serdülő: 3. Tombor Kristóf 52.73, 10. Mátyás Gergő 35.23.

Női. U14: 7. Ilowski Ilona 25.10, 8. Gáspár Nóra 19.77. Felnőtt: 5. Máté Fanni Szabina 44.73.

vehir.hu
további cikkek
Negyedszer rendeztek hegyi ob-t atlétika Negyedszer rendeztek hegyi ob-t Idilli zöld környezetben, viszont annál nehezebb és küzdelmesebb pályán rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) közösen az idei hegyifutó félmaratoni magyar bajnokságot. 2024. április 19. 15:35 Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Veszprém vármegyében rendezik a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság három sportágának versenyét, így a vívásét, az atlétikáét, valamint a triatlonét, méghozzá a Pannon Egyetem, a VEDAC, a VESC, a Spirit SC és a Tapolca Vívóklub összefogásának köszönhetően. Az eseményeket beharangozó sajtótájékoztatót szerda délelőtt tartották a Pannon Köztérben. 2024. április 18. 14:40 Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC atlétika Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC Negyedik alkalommal ad otthont Szentgál és környéke vasárnap a nyílt hegyifutó félmaratoni országos bajnokságnak, amelyet a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) bonyolíthat le. 2024. április 5. 10:33 Ezüstérmet szerzett Budapesten a VEDAC futója VEDAC Ezüstérmet szerzett Budapesten a VEDAC futója Második helyezést szerzett Honti Marcell, a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) futója, Budapesten az NN City Run Fuss Budapest! elnevezésű, 11.5 kilométeres országúti futóversenyen. 2024. április 4. 15:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.