Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Összecsap az előző két kiírás bajnoka

2022. november 17. 4:00
Két rangadót is rendeznek a hétvégén a Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban: a címvédő Úrkút szombaton a 2021-es bajnok Tihanyt fogadja, vasárnap pedig a jelenleg második Balatonalmádi és a harmadik Pápa csap össze.

Szombaton és vasárnap négy-négy mérkőzést vívnak a megyei élvonalban. A hétvége első napján összecsap az elmúlt évek két legeredményesebb alakulata, a 2021-es bajnok Tihany és a címvédő, éllovas Úrkút. A párharc esélyesei a vendéglátó piros-feketék, azonban októberben a Sümeg már megmutatta, hogy ők sem sebezhetetlenek.

Szintén szombaton rendezik az Ajka Kristály és a Fűzfő, valamint a Sümeg és a Gyulafirátót, illetve a Pét és a Várpalota találkozóját.

A forduló csúcsrangadóján Úrkútra látogat a TihanyA forduló csúcsrangadóján Úrkútra látogat a Tihany

Vasárnapra is jut egy rangadó, hiszen a második Balatonalmádi a harmadik Pápát fogadja. A tópartiak győzelmükkel tapadhatnának az Úrkútra, a Pápa pedig egy újabb sikerrel pontszámban beérhetné a BSE-t.

A sereghajtó Magyarpolány az idényben egyetlen győzelmet arató TIAC-ot fogadja. A Balatonfüredi USC akár dobogós is lehet, ha legyőzi a Zircet. Ugyancsak izgalmasnak ígérkezik a középmezőnyben a Szentantalfa kontra Devecser derbi.

Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, 14. forduló:

November 19., szombat, 13.30

Ajka Kristály SE–Fűzfői AK
Helyszín: Ajka Kristály SE

Úrkút SK–Tihanyi FC
Helyszín
: Úrkút Sporttelep

Sümeg VSE–Gyulafirátót SE
Helyszín
: Sümeg VSE

Péti MTE–Várpalotai BSK
Helyszín
: Péti MTE Sporttelep

November 20., vasárnap, 13.30

Klíma-Park Magyarpolány SE–TIAC VSE
Helyszín
: Községi SE

Balatonalmádi SE–Pápai Perutz FC
Helyszín
: Balatonalmádi Sportközpont

Balatonfüredi USC–FC Zirc
Helyszín
: Balatonarácsi Utánpótlás Centrum

Szentantalfa NVSE–Devecser SE
Helyszín
: Szentantalfa Nivegy-Völgy SE Sporttelep

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Sípmester Fesztivál Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye labdarúgó játékvezető-válogatottja története során először hódította el a Sípmester Fesztivál trófeáját, miután a vasárnap délutáni döntőben 1-0-ra felülmúlta Bács-Kiskun vármegye csapatát. A rendezvény remek hangulatban zajlott, sokáig fogják emlegetni. 2024. január 8. 13:28 Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben vármegyei foci Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben Az előttünk álló hétvégén Veszprém biztosít otthont a XVII. Sípmester Fesztiválnak, amelynek keretein belül négyszáz labdarúgó-játékvezető mérheti össze tudását a játéktéren. A mérkőzéseket a Március 15. utcai sportcsarnokban és a Vetési Albert Gimnáziumban rendezik, az esemény ingyenesen látogatható. 2024. január 4. 8:44 Ötven éve a veszprémi labdarúgás szolgálatában Sikos László Ötven éve a veszprémi labdarúgás szolgálatában Sikos Lászlót a közelmúltban Veszprém város sportjáért-díjjal jutalmazta Porga Gyula polgármester. Láthatatlan láncszemként is definiálhatnánk a szakembert, aki szinte az egész életét a vármegyei labdarúgásnak szentelte. Megkeresésünkre elmondta, a nehéz időkben csak a labdára számíthatott. 2024. január 1. 10:06 Gyász: a mérkőzés lefújása után vesztette életét a Várpalotai BSK játékosa gyászhír Gyász: a mérkőzés lefújása után vesztette életét a Várpalotai BSK játékosa A szombati Balatonalmádi SE–Várpalotai BSK vármegye III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzés után az öltözőben rosszul lett a vendégcsapat 55 éves játékosa, Vékony Csaba, akinek életét már nem tudták megmenteni a kiérkező mentők. 2023. november 27. 10:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.