Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 8. Mária
Veszprém
-3°C
2023. december 8. Mária
Veszprém
-3°C

Közösségi rekreációs programok a Séd-völgyben

2022. november 21. 14:29 // Forrás: VEDAC
Négy alkalommal rendeznek a Séd-völgyben elkészült új futókörhöz kapcsolódóan közösségi rekreációs programokat november és december hónapokban, helyi általános iskolák és a lakosság bevonásával.

Az első eseményt november 25-én, pénteken rendezik, mely az elkészült új futókör tesztelésére is lehetőséget ad. November 29-én történik a futókör hivatalos átadása, a hozzá kapcsolódó rekreációs programokkal, majd december 5-én Mikulás futással, december 11-én adventi futással egészül ki programsorozat.

Az események operatív lebonyolítója Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a sport és szabadidős programokban jártas Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC), a szervezők a négy eseményen több száz főt szeretnének megmozgatni. Bár az időjárás befolyásolhatja a rendezvények sikerét, de ennek kiküszöbölésére esőnapokat is kijelöltek a szervezők.

A programsorozat apropóját az adja, hogy a Séd-völgyben egy 800 méter hosszú, rekortán burkolatú futókör került kialakításra, mely a helyi lakosság rekreációs tevékenységét hivatott szolgálni.

A programsorozatot követően a futókör a lakosság rendelkezésre fog állni, ingyenes használatra, Veszprém egyik legszebb természeti környezetében, a Séd-völgyben.

vehir.hu
további cikkek
Megnyitott az eplényi sípálya szabadidősport Megnyitott az eplényi sípálya Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn. 2023. december 4. 14:14 Július 27-én lesz a 2024-es Hervis Balaton-átevezés szabadidősport Július 27-én lesz a 2024-es Hervis Balaton-átevezés A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) jövőre július 27-én rendezi meg a hetedik Hervis Balaton-átevezést, amelyre február elsejétől lehet majd nevezni. 2023. december 3. 21:56 Adventi tájfutás és adománygyűjtés szabadidősport Adventi tájfutás és adománygyűjtés A Veszprémi Honvéd SE december 3-án 10.30 és 12.00 között jótékonysági futást rendez a Veszprémi Családsegítő számára, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak. 2023. november 30. 22:39 Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban szabadidősport Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban A közel 4500 résztvevővel lezajlott Valeo-Rotary Futónap eredményei alapján 2 millió forint értékben adott át hasznos sporteszközöket a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém és a VEDAC november 28-án, a Városi Stadion futófolyosóján. Az októberben megrendezett, a VEB2023 által is támogatott „Fuss az Iskoládért!” programon a létszámarányosan legtöbb diákot megmozgató Veszprém vármegyei iskolákat díjazták. 2023. november 30. 22:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.