Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az éllovas Tapolcára, az Almádi Zircre látogat

2022. november 24. 6:01
Az előttünk álló hétvégén az őszi idény utolsó előtti fordulóját rendezik a Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban.

Már csak két forduló van hátra a megyei élvonal őszi kiírásából. Az előző körben rangadót vesztő Tihany szombaton a vendég Ajka Kristály ellen javíthat.

A középmezőnyben a Pét a Szentantalfát fogadja, a Devecser pedig a harmadik helyen álló Balatonfüredi SC-t látja vendégül.

Az otthon játszó Zircnek hatalmas bravúrra lenne szüksége a remek idényt futó, jelenleg második Balatonalmádi ellen.

Az idén gyengélkedő TIAC-nak nem ígér sok jót a címvédő, már biztos őszi bajnok Úrkút elleni derbi. A Fűzfő a vendég Várpalota ellen feledtetné ugyancsak rosszul sikerült szériáját.

Akár rangadónak is nevezhetjük a negyedik Pápa és a hatodik Sümeg vasárnapi ütközetét. A Gyulafirátót eközben abban bízhat, hogy a sereghajtó Magyarpolány ellen megszerzi idei második győzelmét.

Közeleg az idény vége a megyei élvonalbanKözeleg az idény vége a megyei élvonalban

Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, 15. forduló:

November 26, szombat, 13.30

Tihanyi FC–Ajka Kristály SE
Helyszín
: Tihanyi Sportpálya

Péti MTE–Szentantalfa NVSE
Helyszín
: Péti MTE Sporttelep

Devecser SE–Balatonfüredi USC
Helyszín
: Devecser SE Sporttelep

FC Zirc–Balatonalmádi SE
Helyszín
: Zirci Sporttelep

TIAC VSE–Úrkút SK
Helyszín
: Tapolca Városi Sporttelep

Fűzfői AK–Várpalotai BSK
Helyszín
: Fűzfő Városi Stadion

November 27., vasárnap, 13.30

Pápai Perutz FC–Sümeg VSE
Helyszín
: Perutz Stadion

Gyulafirátót SE–Klíma-Park Magyarpolány SE
Helyszín
: Gyulafirátót Sport Egyesület

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. ma 14:09 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.