Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Így kezdj hozzá a sportfogadáshoz

2020. november 25. 14:13

Az utóbbi években a COVID okozta bezártság miatt egyre többen kezdtek el hobbiból sportfogadásokat kötni, hiszen így még izgalmasabb a meccsnézés! A közelgő futball világbajnokság remek alkalmat nyújt arra, hogy te is belevágj a témába! Ha focirajongó vagy, akkor a https://www.bemybet.com/hu/2022-es-vilagbajnoksag-kedvencei/ oldalon most minden korábbinál kedvezőbb feltételek mellett fogadhatsz. Profivá válni nem egyszerű. Ez egy hosszú folyamat, ami kitartást és fegyelmet egyaránt megkövetel, de azért néhány tippet tudunk adni ahhoz, hogy jobban sikerüljön az elindulás a profi szerencsejátékos karrierhez vezető úton.

Legyél tájékozott és naprakész

Az első és legfontosabb, hogy egyetlen információmorzsa se kerülje el a figyelmedet, ami hozzásegíthet! Ehhez sok időt, naponta akár több órát is kell töltened sporthírek olvasásával, illetve meccsek nézésével. Az a szerencse, hogy ha sportrajongó vagy, akkor ez nem fog nehézséget okozni! Mindig kövesd figyelmesen nyomon a játékot és a játékosok teljesítményét! Az is segíthet, ha a játékosokat a közösségi médián is követed. Az a focista, aki a meccs előtti éjszaka éjszakai klubokból posztol képet az instagram oldalára, az nem biztos, hogy másnap a toppon lesz. Egy apró pletyka, egy néhány mondatos hír is sokat elárulhat az esélyekről egy fontos meccs előtt.

Ne csak a kedvenc sportodra vagy csapatodra fogadj

Sokan esnek abba a hibába, hogy a kedvenc csapatukat vagy játékosukat szinte mindig durván felülértékelik. Ha igazán jó fogadásokat szeretnél tenni, akkor nem szabad mindig csak a kedvenc csapatod meccseit követned! Érdemes aktívan keresned kell más sportokat, bajnokságokat és csapatokat is. Az is lehet, hogy vannak olyan bajnokságok, amelyekben jobb megérzéseid lesznek, mint az általad hagyományosan követett bajnokságokban! Sőt, akár újabb kedvenc csapatokat is találhatsz magadnak.  A sportfogadás által nyújtott izgalmaknak a folyamatos újdonságok ugyanúgy a részét képezik, mint a kedvenc csapatodért való izgulás!

Kövesd a profikat, és ne kockáztass túl nagyot

Sokat segíthet az is, ha a saját megérzéseidet és profi szerencsejátékosok véleményét egyaránt felhasználod, amikor döntést hozol. Ha gyenge megérzésed van csak egy adott mérkőzéssel kapcsolatban, azonban 5-ből 5 profi az ellenkezőjét mondja, akkor inkább ne tegyél fogadást. Ha azonban erős megérzésed van és több profi is hasonló megállapításokra jut, mint te, akkor az megerősíthet téged. A profi sportfogadás lényege, hogy próbáld minimalizálni a veszteség esélyét és maximalizálni a győzelem esélyét. Ráadásul minél több fogadást teszel, annál több meccset izgulhatsz végig. Mindig soha nem fogsz tudni győzni, de nem is ez a cél! Ha túl magabiztos vagy és túl sokat kockáztatsz, akkor egyetlen rossz fogadáson is elmehet minden.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.