Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Csonka fordulóval zárul a megyei élvonal őszi idénye

2022. december 1. 4:00
Az őszi bajnok Úrkútra és a második Pápára is kötelező feladat vár az első osztályú megyei labdarúgó-bajnokság tizenhatodik fordulójában.

Az utolsó kört rendezik a naptári évben a megyei élvonalban a hétvégén. Noha az előző öt fordulóban csak egyszer tudott nyerni, így is a Tihany az esélyese a Fűzfő elleni szombati mérkőzésnek.

A Zircre – amely legutóbb a Balatonalmádit verte bravúrral – újabb nehéz feladat vár a vendég Sümeg ellen. A Devecserre szintén kemény kilencven perc vár a javítani szándékozó BSE ellen.

Izgalmas meccsekkel érkezik az idei utolsó körIzgalmas meccsekkel érkezik az idei utolsó kör

A nyolcadik Pét és a negyedik Balatonfüredi USC csatája ugyancsak izgalmasnak ígérkezik, s ugyanez elmondható a tizenegyedik Várpalota és a tizenkettedik Szentantalfa összecsapásáról.

A tabella első két helyezettje vasárnap lép pályára. Gyulafirátótra látogat a címvédő, már biztosan őszi bajnok Úrkút. A második Pápa pedig a sereghajtó Magyarpolány ellen zárja a 2022-es évet.

A TIAC és az Ajka Kristály bajnokiját jövő februárra halasztották.

Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, 16. forduló:

December 03., szombat, 13.00

Tihanyi FC–Fűzfői AK
Helyszín: Tihanyi Sportpálya

FC Zirc–Sümeg VSE
Helyszín: Zirci Sporttelep

Devecser SE–Balatonalmádi SE
Helyszín: Devecser SE Sporttelep

Péti MTE–Balatonfüredi USC
Helyszín: Péti MTE Sporttelep

Várpalotai BSK–Szentantalfa NVSE
Helyszín: Várpalotai Bányász Sporttelep

December 04., vasárnap, 13.00

Gyulafirátót SE–Úrkút SK
Helyszín: Gyulafirátót Sport Egyesület

Pápai Perutz FC–Klíma-Park Magyarpolány SE
Helyszín: Perutz Stadion

2023. február 18., 14.00 – elhalasztva

TIAC VSE–Ajka Kristály SE
Helyszín: Tapolca Városi Sporttelep

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Pótolt mérkőzések a vármegyei élvonalban vármegyei foci Pótolt mérkőzések a vármegyei élvonalban Az elmúlt hétvégén három, korábban elhalasztott mérkőzést pótoltak a csapatok a Veszprém vármegyei labdarúgó élvonalban. 2024. február 26. 10:48 Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Sípmester Fesztivál Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye labdarúgó játékvezető-válogatottja története során először hódította el a Sípmester Fesztivál trófeáját, miután a vasárnap délutáni döntőben 1-0-ra felülmúlta Bács-Kiskun vármegye csapatát. A rendezvény remek hangulatban zajlott, sokáig fogják emlegetni. 2024. január 8. 13:28 Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben vármegyei foci Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben Az előttünk álló hétvégén Veszprém biztosít otthont a XVII. Sípmester Fesztiválnak, amelynek keretein belül négyszáz labdarúgó-játékvezető mérheti össze tudását a játéktéren. A mérkőzéseket a Március 15. utcai sportcsarnokban és a Vetési Albert Gimnáziumban rendezik, az esemény ingyenesen látogatható. 2024. január 4. 8:44 Ötven éve a veszprémi labdarúgás szolgálatában Sikos László Ötven éve a veszprémi labdarúgás szolgálatában Sikos Lászlót a közelmúltban Veszprém város sportjáért-díjjal jutalmazta Porga Gyula polgármester. Láthatatlan láncszemként is definiálhatnánk a szakembert, aki szinte az egész életét a vármegyei labdarúgásnak szentelte. Megkeresésünkre elmondta, a nehéz időkben csak a labdára számíthatott. 2024. január 1. 10:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.