Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sikeres szereplés az utánpótlás olimpián

2022. december 29. 6:02
Nagyszerűen szerepeltek a veszprémi Centrum SE szumósai az Érden rendezett utánpótlás olimpián.

A közelmúltban Érden rendezték meg az iskolás korosztály kiemelt eseményét, az idei szumó utánpótlás olimpiát, amely egyben a 2022-es évad záró viadalaként szerepelt a szumó szakszövetség versenynaptárában.

Mint azt a veszprémi Centrum SE elnökétől, Janku Ferenctől megtudtuk, a rendezők azt kérték az egyesületektől, hogy a legjobbjaikkal érkezzenek a megmérettetésre, így tényleg izgalmas és látványos küzdelmeket láthattak az érdeklődők.

Fotó: Centrum SEFotó: Centrum SE

A Centrum SE sportolói kiváló küzdelem mellett szép eredményeket értek el. Csejtei Kincső, Csejtei Zoárd, Takó Levente és Szalay Adrián első helyezett, Nagy Dominik második helyezett, valamint Katona Martin, Pálinkás Gábor és Jámbor Levente harmadik helyezettként zárta a versenyt, míg az újoncként bemutatkozó Takó András – a legnépesebb súlycsoportban – az ötödik helyen végzett.

Szakály László a verseny főbírája, nemzetközi bíró, Csejtei Kincső és Szalay Adrián küzdelmeit méltatta és Adriánt képzeletbeli különdíjban is részesítette, miszerint a fiatal sportoló küzdelmei az egész hazai mezőnyből kiemelkednek azzal, hogy a japán szumó tradícióknak tökéletesen megfelelnek.

vehir.hu
további cikkek
Egy híján húsz érmet gyűjtöttek a szumósok küzdősportok Egy híján húsz érmet gyűjtöttek a szumósok A veszprémi Centrum SE növendékei tizenkilenc medált szereztek a nemzetközi viadalokra való kijutás szempontjából sorsdöntőnek számító szigetszentmiklósi megmérettetésen. ma 15:29 Nyolc aranyérmet szerzett az SVSE SVSE Nyolc aranyérmet szerzett az SVSE A szeszélyes április mostanában a szeles, esős, hűvös arcát mutatja, de ez sem riasztotta el a legkisebb SVSE-s atlétákat, hogy megmutassák, mire képesek: a veszprémiek az április 20-án rendezett VI. Kis Károly Emlékversenyen nyolc aranyérmet szereztek. ma 12:41 Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben kézilabda Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben Fazekas Gergő tíz góllal járult hozzá az Orlen Wisla Plock 31-30-as győzelméhez a Górnik Zabrze otthonában a lengyel férfi kézilabda-bajnokság elődöntőjének első, hétfői mérkőzésén. tegnap 21:58 Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója Telekom Veszprém Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója A Veszprémi Szurkolói Egyesület vezetője, Gyurákovics István portálunk vadonatúj podcastjében a Vehír21-ben mesélt a vezérszurkolói szerepéről és az ehhez fűződő élményeiről. Latolgatta a Telekom Veszprém idei hazai és nemzetközi esélyeit, valamint beszélt a férfi kézilabda-válogatott olimpiai csoportjáról. Több más érdekes téma mellett szóba került a szurkolói közösség és a kézilabdaklub között tavaly év végén kialakult nézeteltérés és annak békés lezárása is. Valamint nálunk vallott először a széles nyilvánosság előtt súlyos betegségéről is. tegnap 22:51

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.