Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sikeres szereplés az utánpótlás olimpián

2022. december 29. 6:02
Nagyszerűen szerepeltek a veszprémi Centrum SE szumósai az Érden rendezett utánpótlás olimpián.

A közelmúltban Érden rendezték meg az iskolás korosztály kiemelt eseményét, az idei szumó utánpótlás olimpiát, amely egyben a 2022-es évad záró viadalaként szerepelt a szumó szakszövetség versenynaptárában.

Mint azt a veszprémi Centrum SE elnökétől, Janku Ferenctől megtudtuk, a rendezők azt kérték az egyesületektől, hogy a legjobbjaikkal érkezzenek a megmérettetésre, így tényleg izgalmas és látványos küzdelmeket láthattak az érdeklődők.

Fotó: Centrum SEFotó: Centrum SE

A Centrum SE sportolói kiváló küzdelem mellett szép eredményeket értek el. Csejtei Kincső, Csejtei Zoárd, Takó Levente és Szalay Adrián első helyezett, Nagy Dominik második helyezett, valamint Katona Martin, Pálinkás Gábor és Jámbor Levente harmadik helyezettként zárta a versenyt, míg az újoncként bemutatkozó Takó András – a legnépesebb súlycsoportban – az ötödik helyen végzett.

Szakály László a verseny főbírája, nemzetközi bíró, Csejtei Kincső és Szalay Adrián küzdelmeit méltatta és Adriánt képzeletbeli különdíjban is részesítette, miszerint a fiatal sportoló küzdelmei az egész hazai mezőnyből kiemelkednek azzal, hogy a japán szumó tradícióknak tökéletesen megfelelnek.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.