Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Jobbátlövő helyett kapus a magyar keretben

2023. január 20. 10:08 // Forrás: MTI
A jobbátlövő Leimeter Csabát a kapus Palasics Kristóf váltotta a magyar férfi kézilabda-válogatott 18 fős keretében az olimpiai kvalifikációs világbajnokság középdöntőjének második fordulója előtt, pénteken.

A magyar szövetség rövid közleménye szerint a HSA NEKA kapusa már megérkezett Göteborgba, így akár pályára is léphet a 18 órakor kezdődő, Brazília elleni mérkőzésen.

A PPD Zagreb jobbátlövője, Leimeter Csaba egy percet sem játszott a magyarok eddigi négy meccsén.

Jose Maria Chema Rodriguez Vaquero szövetségi kapitány (középen) beszél játékosaival a magyar kézilabda-válogatott edzésén a férfi kézilabda világbajnokságon a göteborgi Valhalla sportcsarnokban 2023. január 19-én. MTI/Kovács TamásJose Maria Chema Rodriguez Vaquero szövetségi kapitány (középen) beszél játékosaival a magyar kézilabda-válogatott edzésén a férfi kézilabda világbajnokságon a göteborgi Valhalla sportcsarnokban 2023. január 19-én. MTI/Kovács Tamás

A válogatott, amelynek a legjobb hét közé jutás a célja, a csoportkörben a Koreai Köztársaságot 35-27-re, Izlandot 30-28-ra legyőzte, viszont Portugáliától 27-20-ra kikapott, így két pontot vitt magával a középdöntőbe, amelyben Svédországtól 37-28-as vereséget szenvedett. A magyarok vasárnap 15.30-tól a Zöld-foki Köztársaság együttese ellen zárják majd a középdöntőt. A negyeddöntőbe a csoport első két helyezettje jut.

vehir.hu
további cikkek
Ilyés Ferenc: katartikus élmény volt az olimpiai selejtező férfi kézilabda-válogatott Ilyés Ferenc: katartikus élmény volt az olimpiai selejtező Ilyés Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke katartikus élményként élte meg a magyar férfi válogatott kijutását a párizsi olimpiára. 2024. március 26. 14:27 Férfi kézilabda Eb-selejtező: Montenegró, Szlovákia és Finnország lesznek az ellenfelek férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda Eb-selejtező: Montenegró, Szlovákia és Finnország lesznek az ellenfelek Az olimpiai résztvevő, Európa-bajnoki ötödik helyezett magyar férfi kézilabda-válogatott a montenegrói, a szlovák és a finn együttessel találkozik a 2026-os kontinenstorna selejtezőjében. 2024. március 21. 20:10 Ez egy szerethető társaság Erről jut eszembe… Ez egy szerethető társaság Sokan eltemették a magyar férfi kézilabda-válogatottat a két évvel ezelőtti hazai rendezésű Európa-bajnokság kudarca miatt. Azóta egyfolytában azt bizonyítják, hogy korai volt elsiratni őket, hiszen tavaly nyolcadikak lett a világbajnokságon, idén ötödikek az Eb-n, és kijutottak a párizsi olimpiára. 2024. március 19. 6:03 Imre Bence: ez egy újabb lépcsőfok a magyar kézilabdának férfi kézilabda-válogatott Imre Bence: ez egy újabb lépcsőfok a magyar kézilabdának Imre Bence szerint egy újabb lépcsőfok a magyar férfi kézilabda-válogatott történetében, hogy 12 év után ismét sikerült kiharcolni az olimpiai indulást, így a nemzeti csapat ott lesz nyáron Párizsban. 2024. március 18. 22:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.