Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fazekas a legértékesebb játékosként tért vissza

2023. február 4. 22:40
A listavezető Orlen Wisla Plock 42-22-re nyert a vendég Chrobry Glogow ellen a lengyel kézilabda élvonalban. A sérülés után visszatérő Fazekas Gergő csapata legeredményesebb játékosaként hét gólt szerzett, a mérkőzés legértékesebb játékosának választották.

Az Orlen Wisla Plock tizennégy mérkőzésből tizennégy győzelemmel vezeti a lengyel I. osztályú kézilabda-bajnokság 2022/2023-as kiírását. Az irányító-átlövő Fazekas Gergő visszatérése emlékezetesre sikerült: hét góllal a legeredményesebb játékosa lett csapatának, amelyért különdíjban is részesült.

 Fénykép forrása: Orlen Wisla Plock Facebook

Kapcsolódó cikk
Fazekas Gergő felépült, meghódítaná Lengyelországot
A sors úgy rendelkezett, hogy éppen nevelőedzője, Éles József legendás mezszámát viselve mutatkozhatott be a Bajnokok Ligája-résztvevő lengyel Orlen Wisla Plock kézilabdacsapatában az irányító-átlövő Fazekas Gergő.
Simon Dani
további cikkek
Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben kézilabda Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben Fazekas Gergő tíz góllal járult hozzá az Orlen Wisla Plock 31-30-as győzelméhez a Górnik Zabrze otthonában a lengyel férfi kézilabda-bajnokság elődöntőjének első, hétfői mérkőzésén. tegnap 21:58 Fazekas Nándor a fiáról: szárnyaljon túl! férfi kézilabda-válogatott Fazekas Nándor a fiáról: szárnyaljon túl! Az olimpiai negyedik Fazekas Nándor azt kívánja a magyar férfi kézilabda-válogatottal az ötkarikás indulást vasárnap kiharcoló fiának, Fazekas Gergőnek, hogy szárnyalja túl az eredményeit. 2024. március 18. 22:04 Férfi kézilabda BL: Fazekas Gergő csapata is továbbjutott férfi kézilabda BL Férfi kézilabda BL: Fazekas Gergő csapata is továbbjutott A válogatott Fazekas Gergő csapata, a lengyel Orlen Wisla Plock továbbjutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportköréből, mivel házigazdaként 29-28-ra legyőzte a portugál FC Portót az utolsó forduló csütörtöki játéknapján.    2024. március 7. 23:03 Leimeter Csaba négy gólt szerzett a Kiel ellen kézilabda Leimeter Csaba négy gólt szerzett a Kiel ellen Leimeter Csaba négy gólt szerzett a német férfi kézilabda-bajnokságban sereghajtó Balingen-Weilstetten együttesében, amely szombaton 36-29-re kikapott a THW Kiel otthonában. Fazekas Gergő és Lukács Péter két-két gólt szerzett csapata bajnokiján. 2024. március 2. 23:22

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.