Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C

A veszprémi séf nem kér David Beckham palacsintájából

2023. március 1. 13:35
Az egykori sztárlabdarúgó, David Beckham a gasztronómia vizeire evezett. Kedvese, Victoria közzé is tett egy videót a technikájáról, amelyet Szalai Tibor veszprémi séffel elemeztünk.

Ő volt az első angol labdarúgó, aki négy országban bajnoki címet szerzett. Az angol Manchester United mellett a spanyol Real Madrid, az amerikai LA Galaxy, olasz AC Milan, de a francia PSG színeit is magára ölthette. Hazája válogatottjában tizenhárom év alatt több mint száz alkalommal szerepelt. David Beckham maradandót alkotott a futball világában, napjainkban mégis más vizekre evezett.

A gasztronómia, pontosabban a palacsintasütés színterén is bizonyítana – erről tanúskodik felesége, Victoria Beckham Instagramon közzétett videója is, amelyben az exfocista úgy forgatta a finomságot, mintha csak egész életében ezt csinálta volna. Utána is jártunk, vajon mi lehet a titka Davidnek…

A kérdésben segítségünkre volt a Monokli Brunch & Cafe séfje, Szalai Tibor, aki a szakmát tekintve szinte már mindent látott: dolgozott többek között az egykori Aurorában, a Kék Balatonban, a Kastélyszállón, de az Oli e Gino, a Chianti és a Johnny’s sem maradt ki a repertoárjából.

Jól látszik, hogy begyakorolta a mozdulatot: szerintem néhány pillanattal a felvétel előtt a mellével is levette a palacsintát. Nehéz dolga ugyanakkor nem volt, hiszen jól látszik, hogy ez egy súlyos, vastag, kihűlt étel már, amelyet egy kisgyermek is könnyen dobálna. Megkóstolni mindenesetre biztosan nem szeretném

– hangsúlyozta Tibor, aki egy tanáccsal is ellátta az egykori sztárlabdarúgót.

Szalai Tibor nem kér Beckham palacsintájábólSzalai Tibor nem kér Beckham palacsintájából

Ahogyan régen is tette, inkább fogja meg a kedvese kezét és vigye el egy étterembe. A videón látható edényeken egyébként jól látszik, hogy azokban soha nem főzött senki. Tartsa meg ezt a jó szokását, ne koszoljon feleslegesen!

A bejegyzés alatti kommentszekcióban többen megjegyezték, hogy a palacsintaforgatás „csattogása” bizonyára kellemes emlékeket is felidéz Beckhamben. A veszprémi séf ennek hallatán kezet nyújtott, majd el is búcsúzott tőlünk.

Nyitókép: nypost.com

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Balatoni termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat Balatoni termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat Fehérbor kategóriában a balatonfüredi Figula Pincészet 2022-es Sóskút Olaszrizlingje, a vörösborok mezőnyében pedig a badacsonyi 2HA Szőlőbirtok és Pincészet 2019-es Syrah-ja nyerte el a Magyar Borszakírók Köre (MBK) által odaítélt, 2023-as Magyar Bor Nagydíjat. 2024. január 4. 11:45 Terítéken a glóbusz: amikor egy tucat idegen összejön főzni Terítéken a glóbusz: amikor egy tucat idegen összejön főzni Főzőkurzusra az ember elsősorban azért megy, hogy valamilyen különleges fogás elkészítésével ismerkedjen meg. De nem csak ezért érdemes menni: hanem azért, mert egészen más hangulata van annak, amikor egyedül kísérletezel a konyhában, meg annak, amikor egy csapat idegennel együttműködve hozol össze valami igazán finomat. 2023. december 27. 9:57 Karácsonymentés a konyhában: jöhetnek az utolsó pillanatos gasztroajándékok! Karácsonymentés a konyhában: jöhetnek az utolsó pillanatos gasztroajándékok! Finomak, ötletesek, nem mindennapiak, gyorsan elkészíthetőek, és a rájuk szánt időt és energiát tekintve garantáltan érzi a megajándékozott, hogy szeretettel gondolunk rá és fontos nekünk. Mindjárt itt a karácsony, ám ha még nem sikerült volna megtalálni a tökéletes ajándékot, ezekkel az egyszerű, ám nagyszerű gasztroajándékokkal az utolsó pillanatban is garantáltan meglepetést tudunk okozni. 2023. december 22. 21:53 A virsli dobogós helyen szerepel meleg gyorsételek rangsorában A virsli dobogós helyen szerepel meleg gyorsételek rangsorában  A virsli nem hiányozhat a szilveszteri asztalról, de a magyar lakosság 59 százalékkal a harmadik helyre sorolja a gyorsan elkészíthető meleg ételek ranglistáján a 75 százalékkal vezető rántotta és a 69 százalékos népszerűségű melegszendvics után – derült ki a Pick Zrt. reprezentatív felméréséből. 2023. december 31. 16:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.