Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 9. Natália
Veszprém
0°C
2023. december 9. Natália
Veszprém
0°C

Amatőr dartsversenyt rendeznek Veszprémben

2023. március 14. 13:13
A Centrum DSE és a Haszkovó Hírmondó közreműködésével, első alkalommal rendeznek amatőr dartsversenyt a veszprémi Pintes Sörözőben április 1-jén 15 órától. A megmérettetésen bárki részt vehet, aki nem rendelkezik versenyengedéllyel, vagy profi dartsmúlttal.

A Haszkovó Hírmondó részéről Solymosi Zsolt szervező portálunknak elmondta, a Centrum Darts Sport Egyesület számtalan remek dartsversenyt rendezett már a veszprémi Pintes Sörözőben, ám ezeken az eseményeken elsődlegesen a sportágban jártas személyek mérhették össze tudásukat.

Megtudhattuk, az I. Amatőr 501 Pintes Darts Trophy elnevezésű eseményük azt a célt szolgálja, hogy azon emberek, akik otthon, vagy épp baráti körben játszanak csak immár valódi versenyhelyzetben is kipróbálhassák magukat anélkül, hogy egy tapasztalt, profi játékos nézne velük farkasszemet.

Amatőr dartsversenyt rendeznek Veszprémben!Amatőr dartsversenyt rendeznek Veszprémben!

Az eseménynek ezúttal is a Pintes Söröző (Március 15. u.) biztosít otthont április 1-jén 15 órától. A verseny négy táblán fog zajlani, 501 pontos formában a mindenkori szabályok alapján.

Nevezni a helyszínen lehet 2000 Ft ellenében (a maximális létszám 24 fő). Az első három helyezett elismerése mellett különdíjakat is kiosztanak majd a szervezők.

Solymosi Zsolt zárásként hangsúlyozta, ha nagy sikere lesz a rendezvényüknek, akkor a jövőben több amatőr versenyt is szerveznének a sportág szerelmeseinek. Az eseményre ide kattintva előnevezés is leadható.

Simon Dani
további cikkek
Megnyitott az eplényi sípálya szabadidősport Megnyitott az eplényi sípálya Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn. 2023. december 4. 14:14 Július 27-én lesz a 2024-es Hervis Balaton-átevezés szabadidősport Július 27-én lesz a 2024-es Hervis Balaton-átevezés A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) jövőre július 27-én rendezi meg a hetedik Hervis Balaton-átevezést, amelyre február elsejétől lehet majd nevezni. 2023. december 3. 21:56 Adventi tájfutás és adománygyűjtés szabadidősport Adventi tájfutás és adománygyűjtés A Veszprémi Honvéd SE december 3-án 10.30 és 12.00 között jótékonysági futást rendez a Veszprémi Családsegítő számára, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak. 2023. november 30. 22:39 Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban szabadidősport Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban A közel 4500 résztvevővel lezajlott Valeo-Rotary Futónap eredményei alapján 2 millió forint értékben adott át hasznos sporteszközöket a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém és a VEDAC november 28-án, a Városi Stadion futófolyosóján. Az októberben megrendezett, a VEB2023 által is támogatott „Fuss az Iskoládért!” programon a létszámarányosan legtöbb diákot megmozgató Veszprém vármegyei iskolákat díjazták. 2023. november 30. 22:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.