Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Fussunk együtt a futókörök napján!

2023. május 11. 9:23 // Forrás: VEDAC
Május 21-én, vasárnap a Séd-völgybe várjuk a mozogni vágyókat a futókörök napján, mely egyben egy települések közötti verseny is lesz.

Veszprém városa először csatlakozik a futókörök napja programsorozathoz, melynek keretében 25 helyszínen, egyidőben rendeznek szabadidősport eseményt a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetsége (SZEOSZ) koordinálásában.

A május 21-én, vasárnap 9.00 és 17.00 között zajló esemény rendezését a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) vállalta fel azzal a céllal, hogy minél több mozogni vágyó embernek nyújtson jó hangulatú, aktív kikapcsolódási lehetőséget a Séd-völgyben.

Mindenkit várnak a Séd-völgybe (archív fotó)Mindenkit várnak a Séd-völgybe (archív fotó)

Felnőttek és gyerekek, élsportolók és amatőrök is részt vehetnek a programon, vagyis bárki, aki szívesen mozog. A regisztrációkor felvett chipeknek köszönhetően a résztvevők által megtett méterek (vagyis minden megtett 800 méter) összeadódnak, így minden résztvevő hozzájárul a települések közötti versenyhez! A rendezők nem titkolt célja, hogy Veszprém városa „újoncként” az élmezőnyben végezzen!

A három legtöbb kilométert megtett futó (25.000, 15.000, 10.000 Ft értékű) vásárlási utalványt kap. A résztvevők számára frissítés biztosított lesz.

Az eredményeket folyamatosan nyomon lehet követni a szeosz.hu/futokoroknapja internetes oldalon helyszínekre lebontva, így szurkolni is lehet a minél jobb helyezés megszerzéséért.

A futókörök napja az ötpróba szabadidősport program hivatalos pontszerző állomása.

Az esemény hivatalos Facebook oldala ITT érhető el.

vehir.hu
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.