Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C

Veretlenül bajnok a VKKFT U23-as csapata!

2023. május 22. 13:08
A Veszprémi Kézilabda KFT U23-as alakulata veretlenül szerzett bajnoki címet az NB II észak-nyugati csoportjának 2022/2023-as kiírásában.

Az elmúlt hétvége több szempontból is emlékezetes marad a veszprémi sportéletben: a női kézilabda NB II észak-nyugati csoportjában sikeresen védte meg címét a Veszprém Pannon SE, idén is bajnoki címet ünnepelhetett.

Kapcsolódó cikk
Megvédte címét, bajnok a VPSE!
A címvédő Veszprém Pannon SE kilenc góllal nyert szombaton a Sárvár otthonában, így bebiztosította bajnoki címét a női kézilabda NB II észak-nyugati csoportjában.

A veszprémi labdarúgócsapat végletekig kiélezett végjátékot követően a 96. percben egyenlített, amellyel bebiztosította bajnoki címét az NB III nyugati csoportjában, osztályozón akár az NB II-es tagságot is kivívhatja.

Kapcsolódó cikk
Nincs több kérdés: bajnok a VLS!
A Practical VLS 2-2-es döntetlent játszott a Tatabányával labdarúgó NB III nyugati csoportjának zárófordulójában, így megőrizte listavezető pozícióját, bajnoki címet szerzett. Pető Tamás csapata osztályozón vívhatja ki az NB II-ben való szereplést.

Végül, de nem utolsósorban a Veszprémi KKFT U23-as csapata is felért a csúcsra: az NB II észak-nyugati csoportjában úgy szerzett bajnoki címet, hogy az idény során egyetlen alkalommal sem talált legyőzőre.

Fotó: Veszprémi KKFT FacebookFotó: Veszprémi KKFT Facebook

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.