Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 12. Izabella
Veszprém
34°C
2024. július 12. Izabella
Veszprém
34°C

Sipos Regina világkupa-győztes!

2023. június 19. 11:50
Dobos Gergely tizenhat éves tanítványa bajnoki címet szerzett a Budapesten az elmúlt hétvégén rendezett XXVIII. WAKO Kickboxing World Cupon.

A VESC – Weapon Group válogatott küzdősportolója az országos bajnoki cím megszerzése után a budapesti világkupára is győzelem reményében utazott el edzője, Dobos Gergely társaságában. A XXVIII. WAKO Kickboxing World Cupra rekordszámú, több mint 2500 nevezés érkezett negyvenöt országból: tizennégy tatamin és négy ringben folytak a küzdelmek a fővárosban.

Sipos Regina a legkeményebb, K1-szabályrendszerben mérette meg magát -56 kg-ban. A veszprémi versenyző négyes tábláról jutott a fináléba, ahol az első pillanattól kezdve fölényben volt hazai riválisával szemben. Regina végül a harmadik menetben technikai KO-val diadalmaskodott: megnyerte a világkupát, edzője méltán lehetett büszke a teljesítményére.

A világkupa-győztes Sipos Regina és edzője, Dobos GergelyA világkupa-győztes Sipos Regina és edzője, Dobos Gergely

Regina ismét kitett magáért, nagyon örülök a sikerének! Kemény munkával átitatott éveket tudhatunk magunk mögött, amelyeknek kezd beérni a gyümölcse. Elbíznunk magunkat ugyanakkor véletlenül sem szabad: helyén kezelünk mindent, amit elérünk. Folytatjuk a munkát, hiszen augusztus végén az Isztambulban rendezendő Európa-bajnokságon is hasonló eredményt szeretnénk elérni!

– nyilatkozta portálunknak a tréner Dobos Gergely.

Simon Dani
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.