Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
21°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
21°C

Izgalmas, ingyenes programokkal zárja a júliust a BLOKK Balatonalmádiban

2023. július 19. 16:23 // Forrás: HybridArt
Nyárfelező hétvégét tartanak július 21. és 23. között a Balaton egyik legújabb és legszínesebb helyén a BLOKK-ban. A szervezők azt ígérik, senki sem fog unatkozni, aki betéved a szokatlan külsejű “konténer városba” Balatonalmádi központjában.

A három napig tartó eseményen bemutatkozik a BLOKK összes funkciója: kiállításokkal, koncerttel, DJ szettekkel, kézműves workshopokkal, hazai kisvállalkozók designer termékeivel és persze hűsítő italokkal várják a látogatókat hétvégén.

„Fel sem lélegeztünk és egy pillanat alatt a nyár feléhez értünk. Viszont mi arra gondoltunk, hogy a nyártemetés helyett ünnepeljük meg közösen az eddigi pezsgő élményeket és csapjunk bele együtt a “második részbe”!”- mondta a programról a BLOKK egyik rendezvényszervezője.

Aki még nem járt a BLOKK-ban, annak most érdemes lesz ellátogatnia. A közösségi tér Balatonalmádi központjában, a Corner Étterem szomszédságában található, de jól látható akkor is ha éppen a strandról egy fagyival a pályaudvar felé tartunk. A színes geometrikus minták és a kék konténerek jelzik: itt valami újdonságra számíthatsz.

A szezonálisan nyitvatartó helyszín nyár végéig számtalan ingyenes programmal várja a helyieket és a Balatonra látogatókat egyaránt. Részletes programjaikat Instagram és Facebook oldalukon követhetjük nyomon.

NYÁRFELEZŐ ’23 hétvége a BLOKK-ban!
július 21-23.

 

JÚLIUS 21.

14:00-16:00 VEELETLEN BLOKK szitázó workshop Gergővel

Ismerd meg a szitanyomás alapjait izgalmas mintákkal!

17:00-19:00 REPRINT szitázó workshop Gergővel

Hozd el megunt ruháidat és turbózd fel szuper szitázott mintákkal!

A szitázó workshopokon a részvétel ingyenes. Ha biztosra akarsz menni, érdemes bejelentkezned e-mailben a biro.gergo@hybridart.hu címen. De spontán érkezőként is szívesen látunk!

20:00-21:00 I AM SOYUZ koncert 

Péntek este I AM SOYUZ dalaival merülünk el a legemlékezetesebb kalandokban, hogy aztán továbbmenjünk a nyárba. Menni és felfedezni. Ennek a fényében indult Bozoky Felicia Lili énekes-dalszerzőnő egyszemélyes projektje, az I Am Soyuz is. Lili szorgalmasan ugrál a világjárás, a zenélés és stockholmi munkája, az orvoslás között. Különleges hangszereivel – ukulelével, gitárral, melodikával, omnichorddal, bendzsóval és pocket pianoval – alkotja zenéjét, ami a space pop, az akusztikus és szintis hangzás fúziója.

JÚLIUS 22.

10:30-12:30 GYMBAG szitázó workshop Gergővel

Gymbag szitázás gyerekeknek, ha a balatoni csobbanás mellett egy igazi családi programot keresel!

14.00-16:00 MINTÁZZ BALATONT! szitázó workshop Gergővel

Balaton ihlette délutáni szitázás.

A szitázó workshopokon a részvétel ingyenes. Ha biztosra akarsz menni, érdemes bejelentkezned e-mailben a biro.gergo@hybridart.hu címen. De spontán érkezőként is szívesen látunk!

17:00-20:00 Ásványékszer és könyvjelző készítés Petrával

Színes ásvány gyöngyökből készítünk karkötőket, fülbevalókat és könyvjelzőket. Részvételi díj: Karkötő: felnőtt-3500 Ft, gyerek-3000 Ft, fülbevaló: 1200 Ft, könyvjelző: 2000 Ft. A könyvjelző árából 300 Ft kedvezmény jár, ha karkötőt is készítesz!

17:00-22:00 HOUSE A TÓNÁL: DJ Phaniel & DJ napuno 

Szombaton két DJ látogat el a BLOKK-ba, akik a Dunakanyar után most a Balatont is beveszik a legjobb zenéikkel. Phaniel számára nem ismeretlen a terep, komoly szerepet vállalt a BLOKK nyitási munkálataiban, most pedig egy egészen új oldaláról ismerheti meg Balatonalmádi. A két DJ kellemes house zenékkel várja a nyárfelező buli vendégeit a pult mögött késő délutántól, egészen estig.

JÚLIUS 23.

10:00-19:00 Papírhulladék ékszer workshop Violindával

Hogyan lesz tapétából és papírhulladékból egyedi ékszer? Gyere el és nézd meg! Részvételi díj: 1000 Ft- fülbevaló, 1000 Ft -nyaklánc, karkötő- 1500 Ft, de ha szettet készítenél 3000 Ft/szett.

14:00-17:00 Egy póló-egy farmer workshop

Hozd el régi pólódat, farmeredet és díszítsük fel! Részvételi díj: A foglalkozás költségei a felhasznált díszítő anyag mennyiségétől függően 2500–6000 Ft között van, ami magában foglalja a kellékeket, amivel „pimpelheted" a pólódat vagy farmeredet.

Kiállítások a Nyárfelező ideje alatt:

Földszinti popup galéria:

Labrosse Dániel — Nagy Rumli kiállítás

Emeleti popup galéria:

Kapcsolj Balaton! BLOKK-oldás kiállítás

A kiállítások ingyenesen megtekinthetők a BLOKK nyitvatartási idejében.

Helyszín: BLOKK Art&Design (Balatonalmádi, Petőfi Sándor utca 23.)

A NYÁRFELEZŐ hétvége programjai ingyenesen látogathatóak. Részvételi díjas workshopjaink esetében, a leírásban találhattok pontos információkat a helyszíni csatlakozás feltételeiről.

vehir.hu
további cikkek
Hallgatható kiállítás nyílt Veszprémben a Kossuth utcán Hybridart Hallgatható kiállítás nyílt Veszprémben a Kossuth utcán A Balaton-felvidékről szóló, több mint 6 méter hosszú kültéri kiállítás eddig sosem látott szemszögből vizsgálja régiónk domborzatát a Három grácia csobogó szomszédságában, a Kossuth utcán. 2023. december 1. 10:35 Innováció és fenntarthatóság a BLOKK-ban Hybridart Innováció és fenntarthatóság a BLOKK-ban A Hybridart Management megálmodott egy helyszínt a Balaton északi partján, ahol a közösségi élmény, a művészet és az alkotás találkozhat. Így született meg a BLOKK, amely kiállításokkal, koncertekkel, workshopokkal és design bolttal várja hétfőtől-vasárnapig a látogatókat, melyek fókuszában a fenntarthatóság áll. 2023. augusztus 18. 15:38 Balatonalmádi új blokkjában a fenntarthatóságé és kreativitásé a főszerep fenntarthatóság Balatonalmádi új blokkjában a fenntarthatóságé és kreativitásé a főszerep Balatonalmádi legújabb közösségi tere nem egy szokványos napernyős, padokkal telerakott tér a város közepén. Egy tucat tengeri konténert hoztak a balatoni településre, amiben interaktív foglalkozásokat és kiállításokat is szerveznek a fenntarthatóság jegyében, miközben a konténerek gyűrűjében egy színpadon különböző kulturális programokat tartanak majd. Ez a BLOKK. 2023. június 28. 14:42 Molinóból cirkuszi jelmez, óriás kollázs és tolltartó Hybridart Molinóból cirkuszi jelmez, óriás kollázs és tolltartó A Trash Art Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál egyik kiemelt programjának számító Trash Art Magyarország alkotói évről évre újszerű stílussal, látásmóddal és eszközhasználattal adnak új életet a hulladékoknak. Idén a gödöllői program részeként egy kis újítással a fesztivál látogatói, a gyerekek és a fiatal művészek is kipróbálhatták, hogyan is válhat ismét a körforgás értékes részévé a hulladék. Ebből korábban már Veszprémben is kaphattak ízelítőt az emberek, június 5-én pedig Bakonybélbe érkezik a workshop. 2022. június 1. 15:41

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.