Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Parafadugóból ékszer – Hybridcycle workshop a Balatonfüredi Borheteken

2023. szeptember 14. 12:48 // Forrás: HybridCycle
A Hybridcyle csapata nyári workshop túrája egyik állmásaként augusztusban a Balatonfüredi Borhetekre látogatott.

A foglalkozás alapanyaga – a rendezvény tematikájához illeszkedve – a parafadugó volt, amiből a résztvevők filctollak, ecsetek, csavarok és szerelékek segítségével ékszereket és kulcstartókat készítettek.

„A Balatonfüredi Borhetek a régió nyári programkínálatának elmaradhatatlan eseménye, szívesen csatlakoztunk mi is a sorozathoz foglalkozásunkkal. A korábbi években már megjelentünk hulladékgyűjtő aktivitásainkkal, a helyszín és a közönség is ismerős volt számunkra, nagy örömmel tértünk vissza ismét.” – árulták el a Hybridcycle projektmenedzserei.

A fenntarthatósági ügynökség a gyűjtés mellett a nem használt tárgyak, eszközök értéknövelő (újra)hasznosítását is kiemelten fontosnak tartja, tematikus workshopjait az upcycling jegyében szervezi.

"A rendezvényen a parafadugó az egyik legjellemzőbb és legnagyobb mennyiségben keletkező hulladék. Megjelenésünkkel arra szerettük volna buzdítani a résztvevőket, hogy lássák meg a kidobásra ítélt tárgyakban rejlő értékeket, ha van kedvük, vigyék haza az üvegek dugóit, és egy kis kreativitással alakítsák át dekorelemmé.” – emelték ki a szervezők.

A Hybridcycle izgalmas programokkal jelentkezik az ősz folyamán is, érdemes követni a közösségi oldalait az aktuális információkért!

vehir.hu
további cikkek
Második helyszínére látogat a „Wood Wide Web – Láthatatlan kapcsolódásaink” kiállítás HybridCycle Második helyszínére látogat a „Wood Wide Web – Láthatatlan kapcsolódásaink” kiállítás Veszprémből Vonyarcvashegyre költözik át a HybridCycle vándorkiállítása, ami az elmúlt három év művészeti projektjének az eredményeit hivatott bemutatni. A tárlatot a Vonyarcvashegyi Művelődési Házban szeptember 22 és október 10. között ingyenesen tekinthetik meg a látogatók. 2023. szeptember 22. 9:45 Balatones: Bemutatkoznak a balatoni rezidenciaprogram művészei - 3. rész HybridCycle Balatones: Bemutatkoznak a balatoni rezidenciaprogram művészei - 3. rész Idén is folytatódott a Veszprém—Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával a Tiszta Balaton, tiszta művészet (TBTM) programsorozat, aminek egyik eredményes programeleme a művészeti rezidenciaprogram volt. Cikksorozatunkban bemutatjuk a HybridCycle 2023-as rezidenciaprogramban résztvevő művészeket és alkotásokat. 2023. szeptember 19. 9:58 Fiatal művészek alkotásain keresztül láthatjuk a jövőt HybridCycle Fiatal művészek alkotásain keresztül láthatjuk a jövőt Harmadszorra ad otthont a HybridCycle kiállításának a Balaton Pláza. Nem szokványos helyszín, de épp ez a célja az említett fenntarthatósági ügynökségnek: felhívni a figyelmet a fenntarthatóságra, méghozzá rendhagyó terekbe helyezett művészeti projekteken keresztül. A Wood Wide Web, Láthatatlan kapcsolódásaink című kiállítás szó szerint megkerülhetetlen. 2023. szeptember 7. 17:15 Balatones: bemutatkoznak a balatoni rezidenciaprogram művészei HybridCycle Balatones: bemutatkoznak a balatoni rezidenciaprogram művészei Idén is folytatódott a Veszprém—Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával a Tiszta Balaton, tiszta művészet (TBTM) programsorozat, aminek egyik eredményes programeleme a művészeti rezidenciaprogram volt. Cikksorozatunkban bemutatjuk a HybridCycle 2023-as rezidenciaprogramban résztvevő művészeket és alkotásokat.   2023. augusztus 16. 10:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.