Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
22°C
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
22°C

Így szerepelt a hétvégén Sipos, Máthé, Fazekas és Lukács

2023. szeptember 24. 20:42 // Forrás: MTI
Sipos Adrián csapata, az MT Melsungen hat forduló után is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát a német férfi kézilabda-bajnokságban.

A Melsungen vasárnap 28-25-re nyert a TBV Lemgo Lippe otthonában. A Bundesliga honlapja szerint a válogatott beálló, Sipos Adrián mindkét lövését gólra váltotta.

Máthé Dominik 15 perc alatt három kísérletből kétszer talált be a Paris Saint-Germain hazai pályán 35-27-re megnyert francia bajnoki meccsén az US Créteil ellen.

A lengyel élvonalban Fazekas Gergő két kísérletből egyszer volt eredményes az Orlen Wisla Plock színeiben, amely otthon 31-20-ra nyert a Wybrzeze Gdansk ellen. A Lengyel Kupa címvédője százszázalékos hat forduló után.

Ismét nyert a Melsungen - Fotó: MT Melsungen FacebookIsmét nyert a Melsungen - Fotó: MT Melsungen Facebook

A norvég ligában az irányító Lukács Péter három góllal járult hozzá az Elverum HB 35-27-es hazai győzelméhez a Bergen HB ellen.

Négy siker után először kapott ki Széles Ákos együttese, a CSM Bucuresti a román bajnokságban. A fővárosiak a Tatabányával azonos Európa-liga-csoportban szereplő CSM Constanta otthonában szenvedtek 28-26-os vereséget, a magyar átlövő két kísérletből egy gólt szerzett.

A Ferencváros csoportjában szereplő Rapid Bucuresti hazai pályán 35-27-re kikapott a dán Ikast HB együttesétől a női Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A román csapatban a válogatott balszélső Korsós Dorina két lövésből egy gólt szerzett.

Ogonovszky Eszter négy gólt lőtt - mindet büntetőből - a DHK Baník Most színeiben, amely odahaza 37-19-re verte a HK Hodonínt a szlovák-cseh közös bajnokság, a MOL Extraliga alapszakaszában. A címvédő Dunaszerdahely házigazdaként 43-24-re nyert a Sokol Písek ellen. Debre Viktor vezetőedző csapatában minden mezőnyjátékos szerzett gólt, Sári Barbara hatszor, Erika Rajnohová ötször talált be.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.