Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 6. Miklós
Veszprém
-1°C
2023. december 6. Miklós
Veszprém
-1°C

Az olimpiai bajnokra és edzőjére emlékeznek

2023. szeptember 27. 15:52 // Forrás: VEDAC
Szombaton rendezi a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC), Tapolca Város Önkormányzata és a Tapolca Kft. hagyományos Dr. Papp Pál – Csermák József Kalapácsvető Emlékversenyt.

A 9.00-kor kezdődő esemény során minden korosztályban rendeznek kalapácsvetést, az U10-től a felnőttekig a VEDAC pályáján.

A felnőtt férfi győztes elnyeri a Csermák József által felajánlott Dr. Papp Pál vándorserleget. Az egyéni versenyszámok eredményei - I-VI. helyezések, vagyis az olimpiai pontszámítás - alapján a legeredményesebb egyesület elnyeri a Csermák Katalin által felajánlott Csermák József Vándorserleget. Az U18 férfi kalapácsvetés Horváth László emlékverseny nevét viseli.

Czeller Gábor is dobókörbe áll - Fotó: VEDACCzeller Gábor is dobókörbe áll - Fotó: VEDAC

A viadalon számíthatunk arra, hogy a legjobb veszprémi, pápai és szombathelyi atléták dobókörbe állnak, de természetesen az egész országból várják az indulókat a szervezők.

Minden versenyszám első három helyezettje éremdíjazásban részesül, a verseny célja a tisztelgés a kalapácsvetés meghatározó egyéniségei előtt, és versenyzési lehetőség biztosítása a hazai dobóatléták számára.

vehir.hu
további cikkek
Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban szabadidősport Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban A közel 4500 résztvevővel lezajlott Valeo-Rotary Futónap eredményei alapján 2 millió forint értékben adott át hasznos sporteszközöket a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém és a VEDAC november 28-án, a Városi Stadion futófolyosóján. Az októberben megrendezett, a VEB2023 által is támogatott „Fuss az Iskoládért!” programon a létszámarányosan legtöbb diákot megmozgató Veszprém vármegyei iskolákat díjazták. 2023. november 30. 22:30 Az eső és a hideg sem szegte kedvüket szabadidősport Az eső és a hideg sem szegte kedvüket Nemesvámoson rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) a mezei futó magyar liga második fordulóját, ahol az esős, őszi idő sem szegte kedvét a futóknak, és több százan vettek részt az eseményen. 2023. november 17. 13:43 Mezei futás Nemesvámoson szabadidősport Mezei futás Nemesvámoson Nemesvámos ad otthont a mezei futó magyar liga második fordulójának, mely egyben a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) idei utolsó nagy versenye. 2023. november 7. 15:42 Sportprogramok a VEB 2023 jegyében VEDAC Sportprogramok a VEB 2023 jegyében Az elmúlt időszakban két kiemelt eseményt is szervezett, a VEB 2023 Európa Kulturális Fővárosa jegyében, a festői Séd-völgyében a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club. 2023. október 27. 11:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.