Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 6. Miklós
Veszprém
-1°C
2023. december 6. Miklós
Veszprém
-1°C

Ezüstérem a válogatott viadalon

2023. szeptember 28. 9:41 // Forrás: VEDAC
A VEDAC-os sprinterekkel megerősített magyar U16-os válogatott második helyen végzett a nagyszombati viadalon.

A Nagyszombaton rendezett válogatott versenyen a legjobb magyar atlétákon kívül a házigazda szlovákok, a szlovénok, a horvátok és a csehek mérték össze tudásukat.

A magyar alakulat, mind a lányoknál, mind a fiúknál, kiválóan szerepelt. Mindkét csapat az összesített pontversenyben a második helyet szerezte meg.

Szabados Zsombor, Szigeti Csongor és Horváth Botond - Fotó: VEDACSzabados Zsombor, Szigeti Csongor és Horváth Botond - Fotó: VEDAC

A fiúknál az egyik legjobb produkciót a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) két sprintere nyújtotta. Horváth Botond egyéniben is mindenkit maga mögé utasított 100 méteren, majd a 4x100-as váltóval is aranyérmet érdemelt ki. A stafétában helyet kapott a másik veszprémi vágtázó, Szabados Zsombor is Kis Rolanddal és Kalics Krisztiánnal.

Mindkét futó Szigeti Zsombor edző tanítványa.

vehir.hu
további cikkek
Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban szabadidősport Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban A közel 4500 résztvevővel lezajlott Valeo-Rotary Futónap eredményei alapján 2 millió forint értékben adott át hasznos sporteszközöket a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém és a VEDAC november 28-án, a Városi Stadion futófolyosóján. Az októberben megrendezett, a VEB2023 által is támogatott „Fuss az Iskoládért!” programon a létszámarányosan legtöbb diákot megmozgató Veszprém vármegyei iskolákat díjazták. 2023. november 30. 22:30 Az eső és a hideg sem szegte kedvüket szabadidősport Az eső és a hideg sem szegte kedvüket Nemesvámoson rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) a mezei futó magyar liga második fordulóját, ahol az esős, őszi idő sem szegte kedvét a futóknak, és több százan vettek részt az eseményen. 2023. november 17. 13:43 Mezei futás Nemesvámoson szabadidősport Mezei futás Nemesvámoson Nemesvámos ad otthont a mezei futó magyar liga második fordulójának, mely egyben a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) idei utolsó nagy versenye. 2023. november 7. 15:42 Sportprogramok a VEB 2023 jegyében VEDAC Sportprogramok a VEB 2023 jegyében Az elmúlt időszakban két kiemelt eseményt is szervezett, a VEB 2023 Európa Kulturális Fővárosa jegyében, a festői Séd-völgyében a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club. 2023. október 27. 11:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.