Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 20. Illés
Veszprém
22°C
2024. július 20. Illés
Veszprém
22°C

Kukoda nyert, Tislér ezüst-, Wild bronzérmet szerzett

2023. október 3. 8:11
A VESC – Weapon Group küzdősportolói eredményesen szerepeltek az elmúlt hétvégén Baján rendezett WFC K1 Magyar Kupán.

Kukoda Tamás (-81 kg) K1 light kategóriában, junior korosztályban mérette meg magát. A veszprémi versenyző az első meccsén kicsit tanácstalan volt, de ezen túllendülve kemény támadásokkal felőrölte az ellenfelét. A döntőben szorosabb meccset vívott egy nagyon kemény ellenfél ellen: pontozással végül Kukoda nyerte a kupát.

Balról jobbra: Dobos Gergely, Wild Dániel, Kukoda Tamás és Tislér PéterBalról jobbra: Dobos Gergely, Wild Dániel, Kukoda Tamás és Tislér Péter

Tislér Péter (-86 kg) a felnőttek között K1-ben bizonyított. Az első találkozóját hamar rövidre zárta TKO-val, de a döntőben nem sikerült fenntartania a mentális fókuszt: a hideg fejre bekapott pontos boxkombinációk után, többszöri rászámolással leléptették a bírák.

Wild Dániel (+91 kg) csakugyan a felnőttek között, de K1 light szabályrendszerben küzdött. A 16 kilogrammal nehezebb riválisával szemben tisztességgel helytállt, pontozással maradt alul.

Dobos Gergely, a VESC – Weapon Group edzője portálunk kérdésére elmondta, büszke versenyzőire, akikkel továbbra is lelkiismeretesen fog dolgozni. Dobos a szurkolás mellett az egyesület támogatásáért is köszönetet mondott.

vehir.hu
további cikkek
Kilenc bajnoki címet szereztek a veszprémi küzdősportolók VESC – Weapon Group Kilenc bajnoki címet szereztek a veszprémi küzdősportolók A VESC-Weapon Group küzdősportolói kilenc bajnoki cím mellett három ezüstérmet szereztek az elmúlt hétvégén rendezett bajai, illetve gyöngyösi megmérettetéseken. 2024. március 26. 12:23 Kislány még, de Veszprém egyik legsikeresebb sportolója Sipos Regina Kislány még, de Veszprém egyik legsikeresebb sportolója A VESC-Weapon Group küzdősportolója, Sipos Regina győzelmet aratott a magyar bajnokság mellett a világkupán, az Európa-bajnokságon és az Európa-játékokon is, amellyel az egyéni sportokat tekintve a naptári év egyik legsikeresebb sportolója lett Veszprémben. A mindössze tizenhat esztendős K1-es portálunk megkeresésére elmondta, napról napra azért dolgozik, hogy idővel elérhesse az álmait. 2023. december 26. 9:12 Tislér Péter világkupa-győztes! VESC – Weapon Group Tislér Péter világkupa-győztes! A VESC-Weapon Group küzdősportolója, Tislér Péter az elmúlt hétvégén Törökbálinton rendezett Hanshi Kempo Világkupán bajnoki címet szerzett. 2023. december 8. 12:44 Veszprémi sikerek a nemzetközi versenyen VESC – Weapon Group Veszprémi sikerek a nemzetközi versenyen A VESC–Weapon Group versenyzői kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a naptári év utolsó kiemelt versenyén: három bajnoki cím mellett egy bronzérmet sikerült bezsebelniük. 2023. november 23. 15:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.