Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Megszerzi második győzelmét a sereghajtó?

2023. november 9. 7:35
A VEHIR.HU vármegyei labdarúgó-élvonal hétvégi fordulójában a sereghajtó Várpalota a Szentantalfa ellen bizonyítana; a Pét a Tihanyt, míg a címvédő Úrkút a Magyarpolányt fogadja majd.

Izgalmas mérkőzésekkel folytatódik a vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság: az Ajka a második helyen álló Pápa vendége lesz, míg a dobogós helyért küzdő Fűzfő a Zircet látja vendégül. A Sümeg–Devecser összecsapás is kétesélyes, míg a Balatonalmádi Cseténybe, a Balatonfüred pedig Gyulafirátótra látogat az újabb három pont reményében.

A tizennegyedik fordulóban is kemény összecsapások várhatóak! (archív fénykép)A tizennegyedik fordulóban is kemény összecsapások várhatóak! (archív fénykép)

VEHIR.HU vármegyei labdarúgó élvonal, a 14. forduló párosításai:

November 11., szombat 14.00

Pét – Tihany
Helyszín:
Péti MTE Sporttelep

Úrkút – Magyarpolány
Helyszín:
Úrkúti Sporttelep

Pápa – Ajka
Helyszín:
Perutz Stadion

Várpalota – Szentantalfa
Helyszín:
Várpalotai Bányász Sporttelep

Fűzfő – Zirc
Helyszín:
Balatonfűzfői Városi Stadion

Sümeg – Devecser
Helyszín:
Sümeg VSE

November 12., vasárnap 14.00

Csetény – Balatonalmádi
Helyszín:
Csetényi Sporttelep

Gyulafirátót – Balatonfüred
Helyszín:
Gyulafirátót Sport Egyesület

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35 Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát vármegyei foci Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát Az 1. Futsal Club Veszprém egykori alapembere, Boromisza Dániel megbízott játékos-edzőként folytatja pályafutását a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály címvédője, a jelenlegi listavezető Úrkút csapatánál. 2024. április 10. 12:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.