Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tóparti rangadót rendeznek Almádiban!

2023. november 16. 9:52
A VEHIR.HU Veszprém vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság soron következő, hétvégi körében parázs derbinek ígérkezik a dobogóért küzdő csapatok, az Almádi és a Fűzfő ütközete.

A tizenötödik fordulóban sem maradunk izgalmak nélkül: a szombati játéknapon a Magyarpolány a Pétet, a Devecser a Gyulafirátótot, míg a Zirc a sereghajtó Várpalotát fogadja majd. A címvédő, listavezető Úrkút Ajkára, a Sümeg Tihanyba, a Csetény pedig Balatonfüredre látogat.

Izgalmas mérkőzések várhatóak! (archív fénykép)Izgalmas mérkőzések várhatóak! (archív fénykép)

Vasárnap két összecsapást rendeznek: a harmadik pozíciót elfoglaló Almádi az azonos pontszámmal álló Fűzfőt látja vendégül, míg a második pozíciót elfoglaló Pápa Szentantalfán készül bizonyítani.

VEHIR.HU Veszprém vármegyei élvonal, a 15. forduló párosításai:

November 18., szombat 13.30

Magyarpolány – Pét
Helyszín:
Községi SE

Devecser – Gyulafirátót
Helyszín:
Devecser SE Sporttelep

Zirc – Várpalota
Helyszín:
Zirci Sporttelep

Ajka – Úrkút
Helyszín:
Ajka Kristály SE

Tihany – Sümeg
Helyszín:
Tihanyi Sportpálya

Balatonfüredi USC – Csetény
Helyszín:
Balatonarácsi UP-centrum

November 19., vasárnap 13.30

Balatonalmádi – Fűzfő
Helyszín:
Balatonalmádi Sportközpont

Szentantalfa – Pápa
Helyszín:
Szentantalfai Nivegy-Völgy SE

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Sípmester Fesztivál Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye labdarúgó játékvezető-válogatottja története során először hódította el a Sípmester Fesztivál trófeáját, miután a vasárnap délutáni döntőben 1-0-ra felülmúlta Bács-Kiskun vármegye csapatát. A rendezvény remek hangulatban zajlott, sokáig fogják emlegetni. 2024. január 8. 13:28 Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben vármegyei foci Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben Az előttünk álló hétvégén Veszprém biztosít otthont a XVII. Sípmester Fesztiválnak, amelynek keretein belül négyszáz labdarúgó-játékvezető mérheti össze tudását a játéktéren. A mérkőzéseket a Március 15. utcai sportcsarnokban és a Vetési Albert Gimnáziumban rendezik, az esemény ingyenesen látogatható. 2024. január 4. 8:44 Ötven éve a veszprémi labdarúgás szolgálatában Sikos László Ötven éve a veszprémi labdarúgás szolgálatában Sikos Lászlót a közelmúltban Veszprém város sportjáért-díjjal jutalmazta Porga Gyula polgármester. Láthatatlan láncszemként is definiálhatnánk a szakembert, aki szinte az egész életét a vármegyei labdarúgásnak szentelte. Megkeresésünkre elmondta, a nehéz időkben csak a labdára számíthatott. 2024. január 1. 10:06 Gyász: a mérkőzés lefújása után vesztette életét a Várpalotai BSK játékosa gyászhír Gyász: a mérkőzés lefújása után vesztette életét a Várpalotai BSK játékosa A szombati Balatonalmádi SE–Várpalotai BSK vármegye III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzés után az öltözőben rosszul lett a vendégcsapat 55 éves játékosa, Vékony Csaba, akinek életét már nem tudták megmenteni a kiérkező mentők. 2023. november 27. 10:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.