Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Adventi tájfutás és adománygyűjtés

2023. november 30. 22:39
A Veszprémi Honvéd SE december 3-án 10.30 és 12.00 között jótékonysági futást rendez a Veszprémi Családsegítő számára, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A Veszprémi Honvéd SE idén is nagyon sikeres bajnoki szezont zárhatott a tájékozódási futásban, tagjai mégsem dőlnek hátra, hogy elégedetten várják a bejglit, és nem teszik szekrénybe a tájolót vagy a térképet sem. Ehelyett advent első vasárnapján rendezik a Piros Orr Kupát, melynek keretében az aktív kikapcsolódás mellett a hátrányos helyzetben élők karácsonyát is szebbé tehetik a résztvevők.

Az Endrődi lakótelep házai között kialakított izgalmas tájfutópályák a tapasztaltabb és a teljesen laikus futóknak egyaránt jó szórakozást ígérnek. A játékos verseny minden gyermek indulója kis ajándékban részesül, ráadásul a Sirály Pizzéria nagylelkű felajánlásának köszönhetően a befutókat meleg tea és eredményhirdetés után egy szelet pizza várja.

Nevezési díjként a szervezők jó állapotú társasjátékot, gyerekkönyvet, építőkockát, tartós élelmiszert, piperéket, kávét, teát vagy finom csokit várnak, az összegyűlt adományokat pedig a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézmény segítségével juttatják el a rászoruló családoknak.

A Veszprémi Honvéd SE mindenkit: kicsit és nagyot, kezdőt és profit szeretettel vár!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.